Stiri despre mitropolitul bartolomeu

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Reînfiinţarea Mitropoliei Clujului, profeţită de Octavian Goga, susţine mitropolitul Andrei. Zece ani de la inaugurarea noii structuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reînfiinţarea Mitropoliei Clujului, profeţită de Octavian Goga, susţine mitropolitul Andrei. Zece ani de la inaugurarea noii structuri

  Mitropolia Clujului, Maramureşului şi Sălajului a sărbătorit vineri, de Buna Vestire, zece ani de la reînfiinţare, în cadrul Liturghiei oficiată de mitropolitul Clujului, Andrei, însoţit de un sobor numeros de ierarhi invitaţi. Evenimentul aniversează zece ani de la înscăunarea mitropolitului Bartolomeu Anania şi 5 ani de la instalarea în rang a succesorului său, actuaul mitropolit Andrei.

 • Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu” scoate la concurs 34 de burse
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu” scoate la concurs 34 de burse

  Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu” anunţă deschiderea concursului naţional pentru cele 34 de burse pe care le va acorda elevilor de liceu, studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, în anul şcolar şi universitar 2014-2015. Bursele variază de la 200 de lei lunar până la 400 de lei şi se acordă pe o perioadă de 9 până la 12 luni.

 • Mitropolitul Bartolomeu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mitropolitul Bartolomeu

  Acum doi ani, la 31 ianuarie 2011, pleca la Domnul marele ierarh al Clujului, Mitropolitul Bartolomeu. Motiv să reluăm, fie şi pe scurt, tentativa de a răspunde la întrebarea: ce îl făcea pe ierarhul şi părintele nostru atât de deosebit?

Modifică Setările