Stiri despre miscarea romania impreuna

  38 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dl. Dacian Cioloş sau a doua venire a lui Mesia?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dl. Dacian Cioloş sau a doua venire a lui Mesia?

  Aşa după cum au era de aşteptat, reacţiile înregistrate după anunţul în conformitate cu care dl. Dacian Cioloş părăseşte son état de réserve şi intră în politică prin uşa din faţă, în calitate de fondator şi principal vector de imagine al partidului „Mişcarea România Împreună“ au fost extrem de variate.

 • Apare o nouă clasă
politică? Ce frumos ar fi... De doi bani
speranţă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apare o nouă clasă politică? Ce frumos ar fi... De doi bani speranţă!

  Intrarea în scena politică a partidului „Mişcarea România Împreună“ justifică întrebarea din titlu. Încă o garnitură de tineri politicieni intră în ringul politic în speranţa că românii nu vor mai sta acasă la viitoarele alegeri, acum că oferta s-a diversificat. 60% dintre alegătorii români n-au venit la urne în precedentele alegeri,  pentru că n-au găsit vreo formaţiune politică care să merită votul lor.

 • Şobolanii şi politica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şobolanii şi politica

  Aseară am cărat o saltea din Aviatorilor în Ferentari. Saltea de boieri, superbună, mare cât jumătate de debaraua care poartă numele onorific de apartament în ghetou.

 • De ce un nou partid?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce un nou partid?

  Nimeni de unul singur nu va putea să schimbe în bine toate lucrurile care nu funcţionează în România. Nu o mână de oameni şi nici măcar câteva zeci de profesionişti nu vor putea să rezolve problema ineficienţei administraţiei publice. Nici calitatea clasei politice, nici problemele legate de corupţie, nici nesimţirea agresivă a celor de la putere nu sunt uşor de schimbat chiar dacă vom fi câteva sute sau câteva mii.

 • În sfârşit, Dacian Cioloş a anunţat noul partid: Mişcarea România Împreună. „După un an de zile am decis că e nevoie de mai mult decât de o mişcare civică”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În sfârşit, Dacian Cioloş a anunţat noul partid: Mişcarea România Împreună. „După un an de zile am decis că e nevoie de mai mult decât de o mişcare civică”

  Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat, vineri, noul partid, denumit Mişcarea România Împreună. Acesta a anunţat că a depus documentele de înfiinţare la Tribunalul Bucureşti. Printre membrii fondatori se numără Dragoş Pîslaru, Vlad Voiculescu, Anca Dragu, Valeriu Nicolae şi Liviu Iolu.