Stiri despre miscarea populara

  273 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Flutur: “Mişcarea Populară este o stare de spirit”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Flutur: “Mişcarea Populară este o stare de spirit”

  Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că Mişcarea Populară este o stare de spirit ce pluteşte în aer de mult şi care va trebui să se lupte cu USL.

 • Corlăţean: “ PDL să cedeze trandafirul ţinut captiv”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Corlăţean: “ PDL să cedeze trandafirul ţinut captiv”

  Vicepreşedintele PSD Titus Corlăţean a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, la Suceava, că, prin schimbarea numelui, PDL nu va reuşi să-şi refacă imaginea, dar prin înlocuirea siglei va ceda trandafirul pe care l-a ţinut captiv.

 • Mişcarea Populară exclude UNPR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mişcarea Populară exclude UNPR

  Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, vineri, că PDL şi UNPR au ideologii diametral opuse şi nu există posibilitatea cooptării progresiştilor în cadrul Mişcării Populare.

 • Ce vor discuta democrat-liberalii la Vila Lac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce vor discuta democrat-liberalii la Vila Lac

  Democrat-liberalii au fost convocaţi duminică la o întâlnire "informală" a Colegiului Director, care va avea loc la Vila Lac 1. Şeful PDL, Emil Boc, a precizat că preşedintele Traian Băsescu nu a fost invitat la reuniune.

 • Cristian Preda: Singurul aliat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristian Preda: Singurul aliat "natural" al PDL este PNŢCD

  Europarlamentarul PDL Cristian Preda este de părere că, în eventualitatea formării "Mişcării Populare", singurul aliat "natural" al PDL este PNŢCD, în condiţiile în care "în rest, e gol", iar "PRM, PNG sau emanaţia recentă a OTV sunt pur şi simplu nefrecventabile".

 • Gigi Becali bagă PDL în ceaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gigi Becali bagă PDL în ceaţă

  Entuziasmul cu care liderul PNG, Gigi Becali, s-a oferit să pună umărul la crearea Mişcării Populare a stârnit polemici în interiorul PDL. Dacă afirmaţia preşedintelui PNG – „Eu sunt primul. Sunt primul care colaborez cu PDL“ – i-a amuzat atât pe purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescuw, cât şi pe europarlamentarul Cristian Preda, prim-vicepreşedinţii Sorin Frunzăverde şi Gheorghe Flutur, mai prudenţi, au lăsa

 • Berceanu confirmă planul prezidenţial privind înfiinţarea Mişcării Populare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Berceanu confirmă planul prezidenţial privind înfiinţarea Mişcării Populare

  Senatorul PDL Radu Berceanu a confirmat planurile preşedintelui Traian Băsescu privind înfiinţarea unei Mişcări Populare, plecând de la PDL. Liderul PDL Dolj s-a arătat convins că marca Mişcarea Populară nu ar fi fost înscrisă la OSIM de Ioana Băsescu, fără ca preşedintele să fi girat acest lucru.

 • Ioana Băsescu vrea să înregistreze marca ”Mişcarea populară”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ioana Băsescu vrea să înregistreze marca ”Mişcarea populară”

  Fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu, a depus la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) demersurile necesare pentru înregistrarea mărcii "Mişcarea Populară", potrivit Buletinului Oficial de Proprietate Industrială.