Stiri despre mirese

  62 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • TENDINȚE FOTO În rochie de mireasă, printre pietre și vagoane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TENDINȚE FOTO În rochie de mireasă, printre pietre și vagoane

  O nuntă modernă presupune nu doar o ținută, o coafură sau o pereche de pantofi la modă. Și locațiile alese pentru ședințele foto trebuie să fie deosebite. Tot mai mulți tineri însurăței preferă locuri deocheate, cum ar fi carierele de nisip sau scările rulante ale mall-urilor.

 • VIDEO-FOTO Românce care se vând pe net sud-coreenilor. Preţul: 10.000 de dolari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO-FOTO Românce care se vând pe net sud-coreenilor. Preţul: 10.000 de dolari

  Îţi doreşti soţia perfectă? O poţi comanda online! A-ţi cunoaşte perechea pe internet a căpătat un nou înţeles. Nu este vorba de a vorbi ore în şir, online, cu o posibilă parteneră, ci de a-ţi alege femeia lângă care-ţi vei petrece tot restul vieţii - cel puţin, teoretic - de pe site-uri specializate care oferă tinere spre căsătorie. Cine sunt principalii cumpărători de mirese? Sud-coreene. Cine se oferă spre vânzare

 • Rochii de până la 3500 de lei la “Salonul Mireselor”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rochii de până la 3500 de lei la “Salonul Mireselor”

  Evenimentul este organizat de Asociaţia Oamenilor de Afaceri la Casa Cărţii din Piteşti. Viitorii miri se pot decide, mergând la acest târg, ce ţinute vor purta, la ce restaurant vor sărbători, cine le va cânta la nuntă şi cum vor arăta fotografiile şi filmările din marea zi.

 • A început Salonul mireselor argeşene la Casa Cărţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A început Salonul mireselor argeşene la Casa Cărţii

  20 de firme cu servicii utile pentru orice nuntă se află până duminică la Casa Cărţii. Înaintea deschiderii salonului, a avut loc "Caravana mireselor", în care ţinutele mirilor de ocazie au putut fi admirate.

 • Rochii pentru mirese, pantofi pentru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rochii pentru mirese, pantofi pentru "prinţese" şi mărturii, la Promenada Mall din Brăila, la cel mai mare târg de profil deschis în zonă

  Târgul de nunţi „Miri Expo" a revenit la Brăila. Până duminică, în Promenada Mall, toţi viitorii miri din Brăila, dar şi din judeţele învecinate, pot consulta specialişti din domeniu cu privire la organizarea evenimentului, de la rochia de mireasă şi invitaţiile de nuntă până la verighete şi aranjamente florale speciale.

 • Călăraşi: Buchetul din coceni de porumb, la modă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călăraşi: Buchetul din coceni de porumb, la modă

  Viitoarele mirese aleg ineditul aranjament ce costă doar 60 de lei. Acestea, însoţite de parteneri, naşi, dar şi de soacre, au căutat buchetului potrivit pentru cea mai importantă zi din viaţa lor la târgul ce a avut loc în oraş.

 • Mirese contra cost pentru imigranţii în UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mirese contra cost pentru imigranţii în UE

  Sute de mariaje de convenienţă se încheie anual pe insulă între imigranţi asiatici şi femei est-europene, care îşi oferă serviciile voluntar sau sunt victime ale traficului de persoane. Printr-o anomalie legislativă, reminiscenţă a tradiţiei privind zestrea miresei, căsătoria contra cost e perfect legală în Irlanda.

 • Constanţa: FOTO Târg pentru mirese la mall-ul din gară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: FOTO Târg pentru mirese la mall-ul din gară

  Expozanţii au adus rochii de mireasă, decoraţiuni florale, aranjamente pentru nuntă, albume foto şi oferte pentru luna de miere. Creatorii de modă spun că se poartă rochiile prinţesă, crinolina sau trena,  asortate cu pălărie. Culoarea cea mai solicitată este ivoar.

 • Andrea Şomanţu are grijă de miresele din Reşiţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andrea Şomanţu are grijă de miresele din Reşiţa

  Pasionată de bolizii pe două roţi şi muzica rock, Andrea a găsit romantismul de altădată în organizarea de nunţi pentru tinerii reşiţeni.În timpul liber, Andrea adoră să călătorească. Pasiunea ei pentru bolizii pe două roţi este în strânsă legătură cu stilul de muzică pe care aceasta îl ascultă.

 • Miresele îşi pregătesc nunta la serviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miresele îşi pregătesc nunta la serviciu

  Organizarea unei nunţi nu este deloc simplă şi îţi consumă foarte mult timp. Dar viitoarele mirese au găsit o modalitate de a se descurca.

 • Miri Expo te ajută să îţi faci nunta de vis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miri Expo te ajută să îţi faci nunta de vis

  Vrâncenii sunt aşteptaţi la târgul de nunţi din Promenada Mall până duminică la orele 16.00. Astăzi şi mâine, expoziţia este deschisă până la 20.00. Organizatorii au pregătit şi o paradă a rochiilor de mireasă.

 • Viitoarele mirese se pregătesc la solar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viitoarele mirese se pregătesc la solar

  Sucevencele care vor să se bronzeze, dar nu mai au răbdare să aştepte zilele cu soare aleg saloanele cu ultraviolete. Medicii atrag însă atenţia amatoarelor de bronz artificial că expunerea la radiaţii creşte riscul de cancer de piele.

 • Târgu-Mureş: Rochii şi coafuri unicat pentru „Nunta Perfectă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Rochii şi coafuri unicat pentru „Nunta Perfectă“

  Colecţia „Undisclosed Desires“ semnată de mureşeanca Roxana Şimon va fi prezentată oficial diseară, în Mureş Mall. Viitorii miri vor putea admira ultimele tendinţe în domeniul industriei de nunţi, prezentate de cele 50 de firme din întreaga ţară invitate la eveniment.

 • GALERIE FOTO: Prinţese pentru o zi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO: Prinţese pentru o zi

  În acest an se poartă rochiile de mireasă voluminoase, gen prinţesă, spun designerii prezenţi la Târgul de Nunţi.Ofertele pentru rochiile de mireasă încep de la 450 de lei şi ajung până la 2.000 de lei.

 • Bucureşti: S-a deschis primul târg de nunţi al anului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: S-a deschis primul târg de nunţi al anului

  Expozanţii au pregătit la Palatul Parlamentului şi la hotelul JW Marriott oferte de criză, dar şi colecţii haut-couture. Creatorii caselor de modă au venit la târg cu rochii accesorizate cu cristale Swarovski, broderii şi pietre transparente.

Modifică Setările