Stiri despre mircea toma

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Puterea schimbă garda de la CNA. Cine are prima şansă să preia şefia instituţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Puterea schimbă garda de la CNA. Cine are prima şansă să preia şefia instituţiei

  Comisiile de cultură din Parlament au validat candidaţii propuşi de Putere pentru Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), patru la număr, ultimul cuvânt fiind al plenului reunit. Prin noile numiri, PNL, USR-PLUS şi UDMR vor avea majoritatea în instituţie, iar aceasta va putea să-şi reînceapă activitatea, după ce a fost blocată timp de aproape trei luni.

 • Libertatea
şi „naziştii”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Libertatea şi „naziştii”

  Circulă un banc care spune că în orice discuţie din mediul online care trece de trei replici cresc exponenţial, cu fiecare replică, şansele ca unul dintre combatanţi să facă o comparaţie cu ISIS sau cu nazismul.

 • Cuvântul lui Cioloş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cuvântul lui Cioloş

  Zilele trecute, puţin înainte de despărţirea de guvernul Cioloş, îmi permiteam o premoniţie: nu vor trece mai mult de trei luni ca să ne dăm seama că guvernarea tehnocraţilor a fost un accident istoric, că ne vom aminti de ea ca de un fenomen cu totul ieşit din norma cu care ne-a obişnuit clasa politică în ultimii 25 de ani. Asta pentru că membrii guvernului Cioloş au încercat să facă ceea ce au promis.

 • Corectitudine politică de tip nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Corectitudine politică de tip nou

  Am şi eu, ca tot intelectualul român, cunoştinţă de organizaţia specializată în vigilenţă politică şi ideologică numită ActiveWatch. Ba chiar am constatat, aşa zicând pe pielea mea, în ce constă (supra)vegherea atitudinilor şi opiniilor noastre de către vigilenta organizaţie (presupus) civică.

 • Cu copilul la nudişti: moderni sau teribilişti?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu copilul la nudişti: moderni sau teribilişti?

  Jurnalistul şi psihologul Mircea Toma, naturist convins, explică de ce prejudecăţile, nu trupurile dezgolite ale părinţilor în faţa copiilor, sunt cele care pot produce traume

 • Presa postcomunistă: de la mesianism la tabloidizare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Presa postcomunistă: de la mesianism la tabloidizare

  Presa română a pornit pe drumul către libertatea cuvântului în decembrie 1989, descătuşându-se de comunism. A izbucnit o pletoră de publicaţii, s-a practicat jurnalismul mesianic şi oricine a vrut a devenit ziarist. Încet-încet breasla s-a cernut şi s-a profesionalizat, au apărut patronii străini, a urmat Guvernarea Năstase, luna de miere din primul Guvern Tăriceanu, cumpărarea ziariştilor în campaniile electorale din 2008 şi 2009.

 • Mircea Toma: „Acum suntem o naţie handicapată moral”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mircea Toma: „Acum suntem o naţie handicapată moral”

  În ziua „Galei persoanelor cu dizabilităţi”, Mircea Toma povesteşte cum a ajuns să lucreze pentru cei discriminaţi, cum îi privim noi ca popor şi care sunt calităţile care-i recomandă pentru angajare.

Modifică Setările