Stiri despre miracol

  92 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 15 fapte uimitoare despre corpul uman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  15 fapte uimitoare despre corpul uman

  În căutarea noastră neîntreruptă de lucruri uimitoare, uităm că noi înşine suntem nişte miracole şi corpul nostru conţine informaţii extraordinare care, de multe ori, ne rămân necunoscute.

 • Poveşti impresionante ale unor oameni care s-au trezit din morţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poveşti impresionante ale unor oameni care s-au trezit din morţi

  De mii de ani, oamenii încearcă să găsească cheia nemuririi, iar ştiinţa a făcut primii paşi în acest sens prin criogenie, prin transferarea memoriei umane într-un computer sau prin modificarea ADN-ului. Însă, dincolo de descoperirile ştiinţifice, există oameni care au reuşit să „fenteze” moartea. Chiar de mai multe ori.

 • Invenţia secolului: carnea artificială, remix uman al Divinităţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Invenţia secolului: carnea artificială, remix uman al Divinităţii

  Citesc astăzi o ştire care mi se pare demnă de prima pagină a oricărui ziar: primul hamburger artificial va fi consumat săptămâna aceasta la Londra. Pe lângă ineditul situaţiei, se pune o problemă majoră: cât de mult schimbă conceptul nostru despre religie, creaţie şi viaţă acest hamburger?

 • FOTO VIDEO Proprietăţi tămăduitoare în apele de izvor din Teleorman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Proprietăţi tămăduitoare în apele de izvor din Teleorman

  Comuna Cervenia din judeţul Teleorman a fost dăruită de mama natură cu câteva izvoare cu mare potenţial în tratarea bolilor. Acestea se află chiar în curtea centrului de sănătate din localitate, fiind o inepuizabilă sursă de sănătate pentru sute de teleormăneni care vin de la distanţe impresionante pentru a se alimenta cu apa “minune”.

 • FOTO Miracolul de la Sfântul Mormânt prin ochii unui băimărean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Miracolul de la Sfântul Mormânt prin ochii unui băimărean

  Printre cei 10.000 de credincioşi care au participat în acest an la cel mai important moment din an pentru creştini, aprinderea Luminii Sfinte de la Ierusalim, s-a numărat şi un băimărean care a vrut să ia parte la acest moment inedit.

 • Iranul exclamă: „E un miracol! Cutremur istoric, niciun mort“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iranul exclamă: „E un miracol! Cutremur istoric, niciun mort“

  Au trecut aproape şase ore de la cel mai mare cutremur care a zguduit Iranul în ultimii 40 de ani, iar autorităţile au dat verdictul: ceva mai mult de 30 de răniţi şi cam atât. Oficialii iranieni explică cum a fost posibil ca seismul, care s-a simţit în Emirate şi în India şi a provocat pierderi de vieţi omeneşti în Pakistan, să nu fi lăsat urme tragice în epicentrul lui.

 • Poveste de weekend cu RATB. Sau cum să circuli cu Domnu’...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poveste de weekend cu RATB. Sau cum să circuli cu Domnu’...

  Mai toată săptămâna trecută m-am ciocnit de cozile uriaşe de la metrou pentru abonamentele studenţeşti. Parcă nici în toamnă când a început anul universitar nu am văzut atâta râvnă şi tinereţe zglobie, pe două-trei şiruri. Şi asta mi-a adus aminte de o poveste mai veche, care poate fi a mea sau a oricui...

 • Un miracol de... 5 lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un miracol de... 5 lei

  Eram pe la Unirii într-o toamnă frumoasă ce se încăpăţâna să nu lase ploii nicio şansa. Să tot fie vreo 3 ani de atunci. Am intrat într-un magazin de încălţăminte, nici nu mai ştiu dacă voiam ceva anume sau pur şi simplu „scanam” piaţa.

 • Operaţie în premieră mondială, realizată la Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Operaţie în premieră mondială, realizată la Cluj

  Andrei Dima, băieţelul de 5 ani din Călăraşi, care a fost operat în urmă cu circa o lună de o tumoră care-i acoperea partea stângă a feţei, a fost externat, ieri, din Clinica de Chirurgie Orală şi Maxilo Facială Cluj-Napoca.

 • Copilul cu șase picioare a fost operat cu succes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copilul cu șase picioare a fost operat cu succes

  Un bebeluș care s-a născut cu șase membre a fost operat cu succes, iar șansele sale de supraviețuire au crescut considerabil, relatează presa britanică. Băiețelul se pare că s-a născut cu memebrele unui geamăn parazit atașate de corpul său, incidența acestei afecțiuni fiind de 1 la 1 milion.