Stiri despre minciuni

  155 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Minciunile spuse despre sex pe care nu ar fi înţelept să le mai credem
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minciunile spuse despre sex pe care nu ar fi înţelept să le mai credem

  Când vine vorba despre sex, există atât de multe dezinformări, încât este greu să ştii ce – şi ce nu – să crezi. Este aproape imposibil să nu fi auzit şi, eventual, să fi crezut cel puţin una dintre ideile care urmează despre activitatea intimă.

 • Moment de reculegere pentru pensiile speciale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moment de reculegere pentru pensiile speciale

  Ce se întâmplă cu restul norodului, cu neesenţiali, cu neprioritizaţii, plătitorii de taxe şi impozite, nevaccinaţii, neimportanţi atât timp cât nu sunt alegeri care să-i cheme la urne? Cu muritorii! Ce facem cu sistemele de stat, bugetofage, care le dă foc, îi lasă să ardă şi să moară cu zile? Pe oameni, pe cetăţeni cum îi ajută praful în ochi, minciunile deliberate, incompetenţa, prostia, corupţia nemuritoare?

 • Zi istorică, decenii de împliniri măreţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zi istorică, decenii de împliniri măreţe

  Inaugurări făcute cu alaiuri, cu presă, camere de televiziuni, care să prezinte marile realizării ale diverşilor ayatolahi la putere. Evenimente de cascadorii râsului şi plânsului, pregătite dinainte cu ”inspecţii inopinate” pe şantiere, cu mare de buldozere şi utilaje mutate dintr-un loc în altul pentru a vedea poporul că se face treabă, se lucrează! Dar nimeni nu a răspuns de modul cum se cheltuiesc banii şi de nerealizarea obiectivelor.

 • Şi se jură că nu minte, dar iată cum îl poţi prinde! Gesturi care îi dau de gol pe mincinoşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi se jură că nu minte, dar iată cum îl poţi prinde! Gesturi care îi dau de gol pe mincinoşi

  Dintotdeauna, oamenii au spus minciuni. O fac, în primul rând pentru a supravieţui, pentru a nu-şi pierde locul de muncă sau căsnicia. Studiile unor specialişti au demonstrat că într-o conversaţie de 10 minute există până la trei minciuni. Există însă trucuri simple, pe care şi tu le poţi aplica dacă vrei să afli cât adevăr există în ceea ce-ţi spune partenerul, copilul, soacra sau şeful.

 • Cine lansează ştiri false, cine dezinformează şi cine spune adevărul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine lansează ştiri false, cine dezinformează şi cine spune adevărul

  Motivele pentru care se lansează şi se multiplică ştirile false sunt diverse, începând de la informaţiile publicate intenţionat, de către instituţii sau persoane, în diverse scopuri, şi terminând cu propagarea făcută din neştiinţă, din neprofesionalism şi din prostie! Au efecte devastatoare în condiţiile situaţiei de urgenţă actuale din ţara noastră şi ca atare sunt pedepsite de lege. Atunci când legea chiar se aplică!

 • Ţară jucată la păcănele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţară jucată la păcănele

  Ce aşteptări să mai aibă însetaţii de dreptate când jocurile de putere par să ducă la acelaşi control politic, văzut sau nevăzut, la vârful Justiţiei Române, la îngroparea mai adâncă a marilor dosare nerezolvate de ani de zile, dar şi a celor mai recente, cum ar fi „Colectiv”, „Piaţa Victoriei 10 august, 2018” şi „Caracal”? Cei de la butoane nu au nevoie de o justiţie independentă, ci de una maleabilă!

 • Mahalaua Europei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mahalaua Europei

  România este mahalaua Europei. Aici sunt preţuite înjurăturile, vulgarităţile, apostrofările, bârfele, ţepele, plagiatele, dosarele măsluite, diplomele falsificate, şpăgile, minciunile, lenea, trăncăneala şi nepotismul.

 • Cine va arunca prima mână de ţărână peste sicriul PSD?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine va arunca prima mână de ţărână peste sicriul PSD?

  Privind şi comentând pe cât îmi stă în putinţă cu atenţie şi obiectivitate maxime ceea ce se întâmplă pe scena politică românească, am tot mai accentuata impresie că doamna Viorica Vasilica Dăncilă este din ce în ce mai aptă spre a se înscrie fără probleme la oricare şcoală doctorală.

 • Umilinţa publică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Umilinţa publică

  Lipsa de respect, furtul pe faţă, minciunile, ignorarea şi umilinţele cetăţenilor parcă sunt acum  mai mari ca oricând! Iar vinovaţii de acestea sunt cum am mai spus, statul şi funcţionarii lui, dar şi lipsa de reacţie a cetăţenilor. Uneori, ai impresia că mulţi dintre noi s-au născut umiliţi şi acceptă de bună voie batjocura la adresa lor. Ba, chiar îi mai votează şi slujesc pe cei care-i batjocoresc!

 • Cu tot tacâmul la bătaie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu tot tacâmul la bătaie

  Lipsesc mesajele despre oameni, valori, viaţă. Românii care sesizează acest lucru şi îşi pun întrebări, sunt nu doar dezamăgiţi de oferta actualei clase politice, interesată doar de votul lor, ci sunt şi sceptici în privinţa prezenţei lor la urnele de votare. În acest caz, nu mai sunt ei cetăţenii vinovaţi că nu votează, ci politicienii care nu pun preţ pe lucrurile importante care-i interesează pe oameni şi doresc doar pe voturile lor.

 • INTERVIU Eugen Ovidiu Chirovici, scriitor:

„Minciuna unuia 
devine adevărul altuia“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Eugen Ovidiu Chirovici, scriitor: „Minciuna unuia devine adevărul altuia“

  Eugen Ovidiu Chirovici (54 de ani), autorul bestsellerului „Cartea oglinzilor“ a revenit cu un thriller, „Cartea secretelor“, despre capcanele memoriei şi despre imaginea distorsionată pe care o avem despre evenimente din trecut. Într-un inteviu pentru „Weekend Adevărul”, scriitorul vorbeşte despre acest titlu recent, apărut la editura Rao.

 • Câte minciuni a turnat
Viorica Dăncilă la Bruxelles
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câte minciuni a turnat Viorica Dăncilă la Bruxelles

  Premierul României i-a minţit chiar şi pe europarlamentarii social-democraţi, familie politică din care face parte şi PSD. Prestaţia Vioricăi Dăncilă la Bruxelles a fost condimentată şi cu tradiţionalele gafe de exprimare.

 • Lucrurile importante de dincolo de perdea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucrurile importante de dincolo de perdea

  Realitatea, adevărurile, faptele concrete sunt ascunse cu grijă de această perdea trecătoare, scoţând la iveală diversiunile şi interesele oneroase ale politicienilor. În ultima săptămână, cea mai vocală diversiune pare să fie „răscoala” politică din PSD, condusă de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, împotriva dictatorului din partid, Liviu Dragnea! „Rebeliune” justificată pentru reinstaurarea democraţiei în marele partid roşu!

Modifică Setările