Stiri despre mimica

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce spune limbajul corpului despre tine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spune limbajul corpului despre tine

  Comunicarea nonverbală este mult mai importantă decât crezi şi poate face o diferenţă majoră în toate tipurile de interacţiuni. Se pare că ceea ce "spui"prin intermediul corpului poate avea mai impact mai mare decât cuvintele care ies din gură. Pentru că limbajul corpului spune o poveste şi oamenii o ascultă, iată ce transmite acesta despre tine.

 • Cum sunt trădaţi mincinoşii de propriul comportament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum sunt trădaţi mincinoşii de propriul comportament

  Limbajul trupului este adeseori descifrat de cei mai mulţi dintre noi fără să ne dăm seama. Nu realizăm care este explicaţia, dar pur şi simplu ne dăm seama că suntem minţiţi.

 • Detaliile
care îi trădează pe aproape toţi infractorii. Un fost ofiţer explică şi care este categoria care „te lichidează pe loc”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Detaliile care îi trădează pe aproape toţi infractorii. Un fost ofiţer explică şi care este categoria care „te lichidează pe loc”

  Câteva gesturi involuntare făcute de un infractor sunt, uneori, indiciile esenţiale care le ridică primele semne de întrebare investigatorilor. Arghir Berciu, fost ofiţer judiciar timp de zeci de ani, a explicat, pentru „Adevărul”, într-un interviu acordat în cadrul campaniei „România infractorilor necunoscuţi”, câteva comportamente-tipice care sunt piste clare pentru un „ochi avizat” în depistarea celor certaţi cu legea

 • Analiza expresivităţii în confruntarea Iohannis – Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Analiza expresivităţii în confruntarea Iohannis – Ponta

  Îi privim, îi ascultăm pe cei doi contracandidaţi la fotoliul prezidenţial şi realizăm ca mesajele spuse au prea puţină importanţă. A fost prea multă minciună până acum pentru a mai putea crede ceva. Şi totuşi, la ce ne uităm şi ce înţelegem?

 • Cum a evoluat fizionomia oamenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a evoluat fizionomia oamenilor

  Tot ce ţine de oameni şi de actuala stare a faunei arată aşa cum arată în prezent datorită evoluţiei. Deşi s-a crezut că feţele oamenilor din prezent sunt un rezultat al mediului, în fapt violenţa le-a „cizelat“ astfel.

 • Dai din mâini şi din picioare când explici ceva? Te faci mult mai uşor înţeles
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dai din mâini şi din picioare când explici ceva? Te faci mult mai uşor înţeles

  Te plimbi prin casă când ai o conferinţă telefonică, mişti din mâini şi-ţi povesteşti singur lecţia pe care trebuie s-o înveţi sau ai un discurs care cel mai bine este reţinut în faţa oglinzii. Toate acestea conduc spre o singură concluzie: te foloseşti de corp pentru a învăţa mai repede.

 • Cel mai neinspirat loc de întâlnire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai neinspirat loc de întâlnire

  Un specialist în limbajul trupului a realizat o listă cu cele mai bune, respectiv cele mai nepotrivite locuri pentru o primă întâlnire. Blacke Eastman consideră că restaurantele conduc topul celor mai neinspirate destinaţii şi susţine că o întrevedere de succes este asigurată de mişcare.

 • 10 gesturi prin care îţi arată că te iubeşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 gesturi prin care îţi arată că te iubeşte

  Când vine vorba de moduri prin care să-şi demonstreze iubirea, bărbaţii pot deveni stângaci, timizi şi neinspiraţi. Există, însă, un ghid ce descifrează acţiunile sexului puternic pentru femei şi care arată dacă la mijloc este sau nu vorba de dragoste.

 • Smartphone-ul dăunează frumuseţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Smartphone-ul dăunează frumuseţii

  Experţii în chirurgie estetică susţin că utilizarea intensă a telefonului mobil este responsabilă de lăsarea pomeţilor şi de formarea guşei.

 • Iaşi: PORTRET/ Magda Biţic „traduce“ nevoile celor cu deficienţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: PORTRET/ Magda Biţic „traduce“ nevoile celor cu deficienţe

  De aproape şase ani, este singurul interpret certificat mimico-gestual care lucrează într-o instituţie publică ieşeană.  Cu toate că în tinereţe lucrul într-o instituţie publică nu a fost niciodată o opţiune pentru Magda Biţic, viaţa a adus-o pe locul pe care îl ocupă acum.

Modifică Setările