Stiri despre milut bagiu

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bistriţa: Tânărul mutilat la majoratul de anul trecut şi-a văzut agresorii în instanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bistriţa: Tânărul mutilat la majoratul de anul trecut şi-a văzut agresorii în instanţă

  Miluţ Bâgiu a fost adus astăzi la proces în căruciorul cu rotile. Incapabil să se mişte sau să vorbească, băiatul  a devenit neliniştit atunci când i- a văzut pe cei care l-au bătut .Agresorii acestuia, doi tineri de 19 şi 20 de ani au cerut astăzi să li se permită să dea Bacalaureatul şi au fost de acord să plătească despăgubiri şi rentă viageră.

 • Cazul lui Miluţ Bâgiu, tânărul mutilat în ziua banchetului, a ajuns astăzi în faţa judecătorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cazul lui Miluţ Bâgiu, tânărul mutilat în ziua banchetului, a ajuns astăzi în faţa judecătorilor

  La proces s-a prezentat doar Cosmin Rus, unul dintre agresori, în timp ce celălalt bătăuş, plecat în Anglia şi-a trimis doar avocaţii.La zece luni de la bătaia primită, starea de sănătate a lui Miluţ Bâgiu continuă să rămână gravă. Băiatul este incapabil să vorbească, nu se poate deplasa şi are abcese dentare, greu de tratat din cauza traumatismelor neurologice

 • Bistriţa: Agresorii lui Miluţ Bâgiu, trimişi în judecată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bistriţa: Agresorii lui Miluţ Bâgiu, trimişi în judecată

  Agresorii lui Miluţ Bâgiu, tânărul snopit în bătaie după balul de absolvire a liceului, au fost trimişi în judecată. Potrivit statisticii întocmite de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud pentru luna ianuarie 2011 s-a dispus trimiterea în judecată a lui Călin Cornel Saicu şi Cosmin Robert Rus pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală gravă.

 • Au jucat fotbal pentru a-l ajuta pe Miluţ Bâgiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au jucat fotbal pentru a-l ajuta pe Miluţ Bâgiu

  Tineri de la mai multe organizaţii din Bistriţa şi foşti jucători ai Clubului Gloria au jucat astăzi fotbal pentru a-l ajuta pe Miluţ Bâgiu, un licean care a fost bătut după banchetul de absolvire şi acum este într-un scaun cu rotile.

 • Bistriţa: Miluţ Bâgiu respiră fără aparate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bistriţa: Miluţ Bâgiu respiră fără aparate

  Liceanul snopit în bătaie, după banchetul de absolvire, Miluţ Bâgiu se simte mai bine. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Târgu-Mureş, Lavinia Cosma, spune că tânărul nu este treaz, dar respiră fără aparate.

 • Bistriţa: Miluţ Bâgiu, încă în comă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bistriţa: Miluţ Bâgiu, încă în comă

  Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Târgu-Mureş, Lavinia Cosma, spune că starea liceanului este neschimbată. Agresorii lui Miluţ au fost daţi afară din şcoală.

 • Miluţ se zbate între viaţă şi moarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miluţ se zbate între viaţă şi moarte

  Liceeanul Miluţ Bâgiu n-a depăşit starea critică şi se află tot în comă. Doi dintre cei cinci bătăuşi care l-au băgat în spital pe Miluţ vor afla, luni, în ce fel vor fi pedepsiţi. Ei riscă să fie exmatriculaţi din şcoală şi să repete clasa a XII-a la un alt liceu.

 • Alexandru Cornel Curta: „Miluţ e un coleg liniştit“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alexandru Cornel Curta: „Miluţ e un coleg liniştit“

  Dascălii şi colegii de clasă al lui Miluţ Bâgiu, liceanul din Bistriţa care a fost bătut cu sălbăticie şi transportat în comă la spital, speră ca tânărul să se însănătoşească. Ei spun că Miluţ era un elev model.

Modifică Setările