Stiri despre militari

  1160 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Militarii vrânceni au sărbătorit Crăciunul în Afganistan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Militarii vrânceni au sărbătorit Crăciunul în Afganistan

  La mii de kilometri depărtare de casă şi de cei dragi, militarii Batalionului 280 Manevră, aflaţi în misiune în provincial Zabul, Afganistan, au petrecut Sărbătoarea Naşterii Domnului în spirit tradiţional românesc, alături de partenerii de coaliţie.

 • EXCLUSIV Topliceanu: „Armata nu a avut ordinul de a trage în populaţie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Topliceanu: „Armata nu a avut ordinul de a trage în populaţie“

  De la domiciliul său din Capitală, general colonelul Iulian Topliceanu a acordat un scurt interviu în exclusivitate pentru „Adevărul“. În timpul evenimentelor care s-au derulat în urmă cu 20 de ani, la Cluj-Napoca, au fost împuşcaţi mortal, de către armată, 26 de clujeni, iar 65 au fost răniţi grav.

 • Georgia: Guvernul a promis să trimită 1.000 de militari în Afganistan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Georgia: Guvernul a promis să trimită 1.000 de militari în Afganistan

  Georgia a promis să trimită aproape 1.000 de militari în Afganistan, în semn de gratitudine faţă de aliaţii săi occidentali, a declarat sâmbătă, în presa americană, preşedintele Mihail Saakaşvili, în condiţiile în care Tbilissi încearcă să se alăture NATO, relatează AFP.

 • Emoţii şi ger la avansarea în grad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emoţii şi ger la avansarea în grad

  Emoţii mari pentru 442 de elevi de la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I“ din Piteşti. Aceştia au îndurat în frig mai bine de o oră ceremonia de absolvire şi avansare în primul grad de cadru militar al Armatei Române.

 • Armata îşi îngroapă tancurile vechi la Botoşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Armata îşi îngroapă tancurile vechi la Botoşani

  Botoşănenii au avut ieri surpriza să vadă pe străzile oraşului zeci de tancuri şi transportoare auto blindate. Maşinile de război se îndreptau spre garnizoana de pe strada Sucevei, unde oficialii Armatei Române au decis să le transporte pentru casare.

 • Barack Obama este considerat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Barack Obama este considerat "nepoliticos" de către norvegieni

  Barack Obama "încinge spiritele" la primirea premiului Nobel pentru pace de la Oslo. Oficialul american a renunţat la dineul cu regele Harald, la concertul Nobel şi la susţinerea unei conferinţe de presă, anunţând, că va sta doar o zi, din cele trei, în capitala Norvegiei.

 • Bucureşti: Autobuzul care leagă centrul de Militari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Autobuzul care leagă centrul de Militari

  Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a inaugurat astăzi linia directă între centrul Capitalei şi Complexul Comercial Militari, ce se află la periferia cartierului cu acelaşi nume.

 • Trei militari români au fost răniţi în Afganistan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei militari români au fost răniţi în Afganistan

  Trei soldaţi români din cadrul Elementul Naţional de Sprijin dislocat în Kandahar au fost răniţi în Afganistan în urma unui atac cu rachetă, potrivit Ministerului  Apărării Naţionale.

Modifică Setările