Stiri despre militari

  1160 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Manevre cu tunuri, sculpturi şi poezii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Manevre cu tunuri, sculpturi şi poezii

  Tunarii botoşăneni au dovedit ieri atât forţă, cât şi măiestrie, în manifestările dedicate împlinirii a 15 ani de activitate. Sărbătoarea a atras sute de curioşi, atât rude ale „tunarilor“, cât şi tineri veniţi să admire măiestria militarilor.

 • Sibiu: Pompierii, militarii şi jandarmii au înotat în uniforme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Pompierii, militarii şi jandarmii au înotat în uniforme

  Bazinul Olimpia a fost, luni, gazdă pentru o competiţie în care concurenţii au trebuit să înoate în hainele de serviciu.Cele mai tari probe au fost cea în care cadrele militare trebuiau să care după ei o puşcă şi să salveze o victimă de la înec.

 • Lupii Negri, pregătiţi pentru o nouă misiune în Afganistan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lupii Negri, pregătiţi pentru o nouă misiune în Afganistan

  Plutonierul Daniel Cheptene îşi lasă acasă soţia şi copilul ca să participe la menţinerea păcii în Orientul Mijlociu, alături de alţi 33 de colegi de la Batalionul 151 Infanterie Iaşi. În cei 15 ani de când lucrează în armată, plutonierul ieşean s-a întors cu bine din Angola, Kosovo şi Afganistan.

 • Zi grea pentru militarii de la SMURD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zi grea pentru militarii de la SMURD

  Paramedicii SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea" al judeţului au avut de îndeplinit opt misiuni.

 • Surpriză în noapte: militarii polonezi au blocat traficul în Timişoara cu un convoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Surpriză în noapte: militarii polonezi au blocat traficul în Timişoara cu un convoi

  Un convoi militar a putut fi observat în traficul din Timişoara. După ce au dormit în oraş, militarii străini au tranzitat oraşul cu cinci trailere şi un camion de asistenţă tehnică. Întrebarea celor care au asistat la eveniment a fost dacă militarii polonezi au vreo legătură cu scutul anti-rachetă ce va fi construit de americani în România.

 • Bucureşti: Ciocnirea mall-urilor: război „care pe care
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Ciocnirea mall-urilor: război „care pe care" în Berceni

  Una dintre cele mai sărace zone ale Capitalei va deveni zona zero a centrelor comerciale. Pe partea de centre comerciale, partea de sud a Bucureştiului, care a cunoscut şi cea mai mare dezvoltare, este la concurenţă cu zona de vest (Plaza România, Militari Shopping Center şi Fashion House), în timp ce nordul este monopolizat de Băneasa Shopping City iar in est singura opţiune rămâne Iris Shopping Center din Titan.

 • Afganistan: Un militar român a fost ucis de o bombă artizanală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Afganistan: Un militar român a fost ucis de o bombă artizanală

  Un militar român a fost ucis, marţi, în Afganistan, iar un altul a fost rănit, informează Ministerul Apărării Naţionale. Conform sursei citate, pe timpul acordării îngrijirilor, cu toate eforturile depuse de personalul medical, sergentul major Bădiceanu Florin a decedat.

 • Băsescu: Prezenţa militarilor români în Afganistan a adus respectul aliaţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu: Prezenţa militarilor români în Afganistan a adus respectul aliaţilor

  La sosirea militarilor Batalionului 280 în ţară, preşedintele Traian Băsescu le-a transmis că prezenţa lor în teatrul de operaţii din Afganistan a adus respectul aliaţiilor şi al comunităţii internaţionale, inclusiv prin profesionalismul demonstrat, colaborarea cu militarii altor naţiuni şi cu populaţia civilă din zonă.

 • Militarii români vor învăţa limba chineză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Militarii români vor învăţa limba chineză

  Universitatea Naţională de Apărare (UNAp) din Bucureşti va organiza cursuri de limba chineză, destinate personalului instituţiilor româneşti cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale.

 • Marea Britanie pregăteşte cea mai mare operaţiune din Helmand, Afganistan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marea Britanie pregăteşte cea mai mare operaţiune din Helmand, Afganistan

  Marea Britanie este pe cale de a lansa cea mai mare operaţiune în provincia Helmand din sudul Afganistanului, alături de trupe NATO, dezvăluie BBC. Vestea vine cu patru zile înaintea unei conferinţe internaţionale ce va avea loc la Londra şi în urma căreia vor fi anunţate planurile ţării.

 • Doi militari români au fost răniţi în Afganistan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi militari români au fost răniţi în Afganistan

  Doi militari aflaţi la baza militară de la Kandahar, în Afganistan, au fost răniţi uşor duminică, 24 ianuarie, în jurul orei 19.30, ora României, în urma unui atac cu rachetă, informează MApN.

 • Înjunghiată de mai multe ori de concubin în urma unei crize de gelozie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înjunghiată de mai multe ori de concubin în urma unei crize de gelozie

  Femeia a fost găsită în locuinţă, într-o baie se sânge, fiind înjunghiată de mai multe ori în zona gâtului şi a toracelui. Principalul suspect al poliţiştilor este chiar iubitul femeii, acesta nefiind de găsit. Una dintre ipoteze este că acesta a fugit în Reşiţa, oraşul său natal.

Modifică Setările