Stiri despre militari

  1162 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Drapelul Naţional a fost cinstit la Focşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drapelul Naţional a fost cinstit la Focşani

  Ziua Drapelului Naţional a fost marcată astăzi de militarii din Garnizoana Focşani, printr-un ceremonial militar şi religios desfăşurat pe platoul din faţa Bisericii Militare.

 • Ziariştii se antrenează pentru misiunile de război
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziariştii se antrenează pentru misiunile de război

  În Garnizoana Focşani se desfăşoară în perioada 21-25 iunie cursul pentru jurnaliştii care transmit din zone de conflict, ediţia 2010. La stagiul de pregătire participă 14 jurnalişti din ţară.

 • După 66 de ani un general român primeşte din nou onorul militarilor germani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  După 66 de ani un general român primeşte din nou onorul militarilor germani

  Astăzi s-a încheiat Tabăra Româno-Germană de Cinstire a Eroilor Căzuţi în Cele Două Războaie Mondiale. Militarii germani din Escadrila de Vânătoare-Bombardament 31 „Boelke" au dat onorul comandantului Granizoanei Brăila şi al Brigăzii 10 Geniu, general de brigadă Ariton Ioniţă şi au depus coroane de flori la mormintele eroilor români şi germani.

 • Militarii îşi fac cimitir pe un fost teren de instrucţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Militarii îşi fac cimitir pe un fost teren de instrucţie

  După modelul oraşelor cu tradiţie militară din ţară, Buzăul va avea un cimitir pentru cei care au purtat uniformă. Terenul a fost pus la dispoziţie de Ministerul Apărărării, iar la nivel de garnizoană se fac demersuri pentru întocmirea documentaţiei şi obţinerea avizelor. Cimitirul urmează să funcţioneze pe o suprafaţă de cinci hectare, la periferia oraşului în zona cartierului Micro XIV.

 • Sibiu: Şi militarilor le-a ajuns cuţitul la os
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Şi militarilor le-a ajuns cuţitul la os

  Cadrele militare disponibilizate, aflate în rezervă şi retragere din Ministerul Apărării, Ministerul Administraţiei şi Internelor, S.R.I., S.P.P. şi S.T.S şi-au făcut sindicat, indignate de „agresiunea împotriva onoarei, demnităţii şi drepturilor“ conferite militarilor.

 • Ziua Eroilor a fost celebrată la Cimitirul Nordic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziua Eroilor a fost celebrată la Cimitirul Nordic

  La eveniment au participat militari, reprezentanţi ai veteranilor de război şi ai autorităţilor dar şi focşăneni care şi-au pomenit azi morţii de pe câmpul de luptă

 • 660 de militari din Dej, în Afganistan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  660 de militari din Dej, în Afganistan

  660 de militari de la Dej, ofiţeri, subofiţeri, maiştri militari şi soldaţi vor pleca în această lună într-o misiune în Afganistan.

 • Magazin cu haine militare în oraş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magazin cu haine militare în oraş

  Ofiţerii, subofiţerii şi agenţii din Armată, Jardarmerie, Poliţie şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă care vor să-şi împrospăteze garderoba de serviciu datorită faptului că cea veche nu-i mai încape sau din diferite motive au acum în municipiul Focşani un magazin specializat, care vinde astfel de vestimentaţie.

 • EXCLUSIV-Ultimii soldaţi: „Ruşii se distrau şi din când în când ne făceau gestul ruperii gâtului!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV-Ultimii soldaţi: „Ruşii se distrau şi din când în când ne făceau gestul ruperii gâtului!”

  Veteranii de război Constantin Manda, bătrân lup de Dunăre, şi Constantin Manoliu, luptător la Stalingrad, şi alţii ca ei rememorează Ziua Victoriei, ziua în care armele au tăcut definitiv. Veteranii retrăiesc ziua de 9 mai 1945, ca şi cum ar fi fost ieri. Erau tineri ostaşi pe atunci şi chiar dacă au trecut 65 de ani, păstrează şi acum amintiri de pe fronturile din Cehoslovacia, Ungaria sau Austria.

 • Marii retaileri fac pui în provincie şi cartiere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marii retaileri fac pui în provincie şi cartiere

  Lanţurile de magazine se extind în oraşele cu mai puţin de 200.000 de locuitori prin deschiderea de hipermarketuri în miniatură. Carrefour a investit pentru prima dată în „minihipermarketuri“. Recent şi-a făcut intrarea şi Metro, iar analiştii estimează că tot mai mulţi retaileri vor urma trendul.

 • Infanteriştii au ieşit cu tehnica militară în stradă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Infanteriştii au ieşit cu tehnica militară în stradă

  Militarii de la Brigada 8 Artilerie Mixtă şi Brigada 282 Infanterie Mecanizată au prezentat astăzi publicului focşănean, de Sfântul Gheorghe, patronul Forţelor Terestre, echipamentul, armamentul şi tehnica militară din dotare.

 • FOTOGALERIE/Forţele terestre îşi sărbătoresc ziua, de Sfântul Gheorghe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE/Forţele terestre îşi sărbătoresc ziua, de Sfântul Gheorghe

  Militarii din Garnizoana Brăila îşi onorează patronul spiritual, Sfântul Gheorghe. Militarii de la Brigada 10 Geniu Dunărea de Jos, Batalionul 528 Cercetare „Vlad Ţepeş", Batalionul 72 Geniu şi Batalionul 285 Artilerie „Vlaicu Vodă" sunt în sărbătoare de ziua Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă, generalul devenit sfânt creştin.

 • Activităţi culturale dedicate armatei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Activităţi culturale dedicate armatei

  În cadrul unei seriii de activităţi culturale organizate marţi în aula Biblitotecii Judeţene „Basil Iorgulescu” din Buzău, Fundaţia Mareşal Averscu a prezentat o expoziţie de pictură şi de carte intitulată „Armata şi Societatea”.

 • Portret: Alexandru Tudose, preotul în uniformă militară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret: Alexandru Tudose, preotul în uniformă militară

  Alexandru Tudose este preotul garnizoanei Buzău şi în acestă calitate şi-a urmat camarazii în misiuni din zone de război. Părintele are şi grad militar de care nu uzează însă decât în timpul misiunilor.

 • VIDEO Sosia Angelinei Jolie din România s-a spânzurat UPDATE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Sosia Angelinei Jolie din România s-a spânzurat UPDATE

  Inexplicabil! Una dintre cele mai reuşite sosii ale Angelinei Jolie, bucureşteanca Gabriela Gioacaşi, s-a sinucis. Tânăra din Militari, manechin şi studentă la două facultăţi, s-a spânzurat în a treia zi de Paşti, cu fix două săptămâni înainte să împlinească 22 de ani.

Modifică Setările