Stiri despre miliardar

  158 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un miliardar de modă veche
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un miliardar de modă veche

  Cei care l-au cunoscut spun că e un tip banal şi cumsecade, care poartă uneori ceasuri din plastic, detestă vilele luxoase şi-şi ţine meticulos socotelile într-un carneţel.

 • Miliardarii ruşi au învins criza
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miliardarii ruşi au învins criza

  Numărul superbogaţilor din Rusia a crescut anul acesta cu 28 faţă de anul trecut, dar ierarhia s-a modificat. Patronul companiei producătoare de oţel Novolipetsk, Vladimir Lisin, a câştigat titlul de cel mai bogat om din Rusia, urmat de Mihail Prohorov şi de Roman Abramovici.

 • Ţânţăreanu: „Am 90% şanse să scap de cancer!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţânţăreanu: „Am 90% şanse să scap de cancer!“

  Cristian Ţânţăreanu (65 de ani) a început lupta împotriva cancerului de colon. Din august 2009, de când a fost diagnosticat cu boala, viaţa miliardarului s-a schimbat. El nu mai organizează petreceri şi face vizite la Spitalul Municipal, unde stă câte cinci-şase ore pe perfuzii cu citostatice.

 • Imperiul lui Deripaska se clatină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Imperiul lui Deripaska se clatină

  Miliardarul rus Oleg Deripaska a revândut grupul petrolier Russneft fondatorului său, Mihail Guţeriev, pentru 600 de milioane de dolari (416 milioane euro), din cauza datoriilor cu care se confrunta, scrie cotidianul rus „Vedomosti“.

 • VIDEO Un miliardar de dreapta, viitor preşedinte în Chile?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Un miliardar de dreapta, viitor preşedinte în Chile?

  Un absolvent de Harvard este creditat cu cele mai mari şanse la prezidenţialele din Chile. Sebastian Pinera ar putea fi primul preşedinte de dreapta, de la înlăturarea dictatorului Augusto Pinochet, în 1990.

Modifică Setările