Stiri despre mike tyson

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Tăriceanu s-a pus rău cu „cel mai rău om de pe pământ“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Tăriceanu s-a pus rău cu „cel mai rău om de pe pământ“

  Mike Tyson, unul din cei mai mari boxeri din toate timpurile, a găsit la Palatul Parlamentului o clădire goală şi multe uşi închise. Singurul oficial care l-a întâmpinat pe fiorosul boxer a fost senatorul Ilie Năstase, fost tenismen, care a fugit imediat după primire. Şeful Senatului Călin Popescu Tăriceanu s-a baricadat în biroul său pe toată durata vizitei marelui campion.

 • Madonna a colaborat cu Mike Tyson pentru un cântec de pe viitorul său album
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Madonna a colaborat cu Mike Tyson pentru un cântec de pe viitorul său album

  Madonna a publicat luni, pe magazinul online de muzică iTunes, lista de melodii de pe viitorul ei album, „Rebel Heart“, iar una dintre surprizele oferite fanilor a fost realizarea unei piese în colaborare cu fostul pugilist profesionist Mike Tyson, informează contactmusic.com.

 • Jimmy Fallon a revenit cu „Tonight Show“ la New York, locul unde a fost creat formatul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jimmy Fallon a revenit cu „Tonight Show“ la New York, locul unde a fost creat formatul

  După ce a preluat frâiele emisiunii de lungă durată „Tonight Show“ de la Jay Leno (63 de ani), actorul de comedie Jimmy Fallon (39 de ani) s-a mutat cu talk-show-ul în New York, locul unde a fost creat formatul, fiind întâmpinat de o serie de vedete de top cum ar fi Robert De Niro, Mike Tyson sau Lady Gaga, scrie Reuters.

 • Ispitiţi de celebritate: vedete care şi-au înşelat partenerii cu alte staruri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ispitiţi de celebritate: vedete care şi-au înşelat partenerii cu alte staruri

  Nici măcar un dur ca boxerul de categorie grea Mike Tyson nu este ferit de dezamăgiri. Fostul campion a vorbit recent despre un episod nefericit din căsnicia sa, atunci când a surprins-o pe soţia lui în ipostaze compromiţătoare alături de nimeni altul decât actorul Brad Pitt. Însă Mike Tyson nu este singurul star care a fost înşelat, iar Brad Pitt nu este singura vedeta implicată într-un adulter celebru.

 • Povestea vieții lui Mike Tyson, prezentată pe Broadway
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea vieții lui Mike Tyson, prezentată pe Broadway

  Fostul pugilist Mike Tyson va face echipă cu realizatorul american Spike Lee pentru a prezenta la New York, pe Broadway, spectacolul pe care l-a susţinut în aprilie la Las Vegas, în care povesteşte detalii din viaţa şi din cariera sa.

 • Mike Tyson şi soţia sa şi-au reînnoit jurămintele de credinţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mike Tyson şi soţia sa şi-au reînnoit jurămintele de credinţă

  Fostul campion mondial la categoria grea Mike Tyson a organizat o ceremonie-surpriză, la Las Vegas, pentru a-şi reînnoi jurămintele de credinţă cu cea de-a treia soţie, Lakiha Spicer, la doi ani de la căsătorie, informează site-ul tmz.com.

 • Tatuajul din jurul ochilor lui Mike Tyson a fost plagiat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tatuajul din jurul ochilor lui Mike Tyson a fost plagiat

  Creatorul tatuajului pe care boxerul Mike Tyson îl are în jurul ochilor a depus plângere împotriva lui Warner Bros, producătorul filmului "Very Bad Trip 2" încălcând legea copyright-ului - actorul Ed Helms are acelaşi desen!

 • „Alo, Alianţa? ... Cum adică? Unde să mă duc?”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Alo, Alianţa? ... Cum adică? Unde să mă duc?”

  Aproape că nu-ţi mai vine, ca cetăţean, să-ţi doreşti un şef de stat... Dacă în condiţiile de acum, cu cimentul de „valori şi principii" între componentele coaliţiei, se umblă cu cădelniţa de-asupra AIE ori de câte ori şi pe mică pe ceas se iscă gâlceavă, îţi poţi imagina ce „idilă" ar putea exista între guvern, preşedinţie şi parlament odată ce zarurile vor fi aruncate.

 • Mike Tyson și... Rocky, în Galeria Legendelor boxului!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mike Tyson și... Rocky, în Galeria Legendelor boxului!

  Boxerii Mike Tyson și Julio Cesar Chavez, comentatorul de box Harry Carpenter dar și actorul Sylvester Stallone, cel care l-a întruchipat pe celebrul Rocky Balboa, fac parte din "generația 2011" care va introdusă în Hall of Fame-ul boxului mondial.