Stiri despre mihai

  173 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mihai Budeanu nu mai face videoclip la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Budeanu nu mai face videoclip la Braşov

  Mihai Budeanu, fostul component al trupei 3 Sud Est, a dezminţit informaţia potrivit căreia ar realiza un videoclip la Braşov, în valoare de 10.000 de euro, produs de omul de afaceri braşovean Răzvan Bujodiu.

 • Portret / Mihai Constantin, omul din spatele campionilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret / Mihai Constantin, omul din spatele campionilor

  Este cel mai titrat antrenor de kick boxing din ţară şi cel mai tânăr tehnician de top din lume. Mâine va deschide la Iaşi o sală modernă de antrenamente. Încă de la 12 ani, Mihai Constantin a început să practice boxul sub comanda unor mari antrenori ieşeni, cum ar fi Viorel Soroceanu, Constantin Dreer şi Mitică Agavriloaie.

 • A scăpat de otrava pusă în cafea de soţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A scăpat de otrava pusă în cafea de soţ

  Ilenuţa Ştefan a trăit 19 ani o viaţă de coşmar alături de bărbatul ei, care a încercat să o ucidă de trei ori în şase luni. Mihai Ştefan, din Călăraşi, a încercat să-şi otrăvească consoarta cu mercur, iar apoi, de disperare, şi-a pus ştreangul de gât. 

 • Jurnal de zbor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnal de zbor

  La bord Şi-a dorit o meserie frumoasă, care să-i aducă bani şi statut. A ales să se facă steward. La începutul aviaţiei, timp de vreo zece ani, toţi însoţitorii de bord de pe aeronavele de pasageri erau bărbaţi. Azi, ei sunt minoritari într-o lume a stewardeselor blonde, înalte şi suple.

 • Groapa care înghite un sens de mers
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Groapa care înghite un sens de mers

  Situată în centrul Bacăului, la o aruncătură de băţ de kilometrul zero al oraşului, strada Mihai Viteazu este una dintre cele mai avariate artere din oraş. Cea mai mare groapă se află în apropierea sensului giratoriu din piaţa Alexandru cel Bun.

 • Biblioteca Judeţeană va fi dotată cu 30 de computere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Biblioteca Judeţeană va fi dotată cu 30 de computere

  Proiectul „Biblioteci globale“ este finanţat de fundaţia „Melinda şi Bill Gates“ şi are drept scop dotarea cu computere a bibliotecilor publice din cinci judeţe, printre care şi Botoşani.

 • Gavril şi Mihail, gemenii artişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gavril şi Mihail, gemenii artişti

  Fraţii Tomoiagă au absolvit Facultatea de Design, dar sunt sergenţi-majori ai Grupării Mobile de Jandarmi, făcând parte din elita oamenilor legii.

 • Portret/Mihai Poclid, geograful care a rescris istoria Botoşaniului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret/Mihai Poclid, geograful care a rescris istoria Botoşaniului

  Profesorul este autorul celui mai amplu studiu de geografie istorică a judeţului. Este şi organizatorul singurului simpozion de geografie din Moldova. A muncit timp de 12 ani pentru a realiza cel mai amplu studiu ştiinţific realizat vreodată despre aşezările umane din judeţul Botoşani.

 • Portret/Miruna Mihai: „Când urc pe scenă, emoţiile dispar“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret/Miruna Mihai: „Când urc pe scenă, emoţiile dispar“

  Cântă, pictează şi dansează. Are doar şapte ani, iar profesorii spun că Miruna este de o inteligenţă rar întâlnită. Citeşte fluent de când a împlinit cinci ani. Miruna este în clasa întâi, dar nivelul ei de cunoştinţe este superior colegilor.

 • VIDEO Mihai Trăistariu :„Vreau să merg din nou la Eurovision“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Mihai Trăistariu :„Vreau să merg din nou la Eurovision“

  Mihai Trăistariu se gândeşte să participe anul viitor la competiţia care l-a făcut celebru în toată Europa. Mihai Trăistariu (32 de ani) lucrează cu un compozitor din Cipru şi cu unul din Republica Moldova şi spune că este posibil să participe la Eurovision pentru una dintre aceste ţări.

 • Portret/Mihai Vasilică: „M-am apucat de volei din noroc“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret/Mihai Vasilică: „M-am apucat de volei din noroc“

  Botoşăneanul a fost numit antrenor secund al formaţiei CSS Pro Volei Botoşani. A primit postul după numai patru ani de activitate în domeniu. Mihai Vasilică a intrat în contact cu voleiul încă de pe băncile liceului.

 • Portret / Mihai Lungu, asul ospătarilor din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret / Mihai Lungu, asul ospătarilor din România

  La finele anului trecut, nemţeanul a câştigat Concursul Naţional „Maîtres d’Hotel“, specialiştii recunoscând că este cel mai bun ospătar din ţară. Mihai Lungu a avut primele experienţe profesionale în domeniul hotelier în anul 1991, când a început să muncească, iar în acelaşi timp îşi continua studiile la Colegiul Tehnic „Ion Creangă“ din Târgu Neamţ. Tainele meseriei le-a învăţat însă în staţiunea Durău

 • Portret/Mihai Docea: „Transform obiectele în lucrări de artă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret/Mihai Docea: „Transform obiectele în lucrări de artă“

  După ce a colindat prin Italia, Statele Unite ale Americii, Costa Rica şi India, artistul născut în Bucureşti a decis să se stabilească la Bacău. Mihai Docea s-a apucat de desenat când avea numai doi ani. Lua atunci creionul sau creta şi mâzgălea pereţii casei.

 • Portret / Alexandru Călinescu, profesorul premiat de statul francez
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret / Alexandru Călinescu, profesorul premiat de statul francez

  Critic literar, publicist, directorul Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu“ din Iaşi a pus mereu pe primul plan pasiunea şi vocaţia de dascăl. A învăţat să citească foarte devreme, a descoperit cărţile cu voluptate şi bucurie, devenind repede un împătimit al volumelor lui Jules Verne şi Alexandre Dumas. Pasiunea pentru lectură l-a însoţit pe Al. Călinescu şi de-a lungul adolescenţei, după care, gândul de-a

 • Atac armat la CNSAS?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atac armat la CNSAS?

  Consilierul juridic la Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), Mihai Alexandru Ionescu, susţine că a fost ţinta unui atac cu armă de foc.

 • Portret/Mihai Cristea, omul-magnet care scrie în oglindă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret/Mihai Cristea, omul-magnet care scrie în oglindă

  Suceveanul uimeşte prin abilitatea de a ţine obiecte lipite de corp şi prin talentul rar de a scrie cuvinte diferite, cu ambele mâini, în sensuri opuse. Bărbatul susţine că are un câmp magnetic în jurul corpului ieşit din comun. Din acest motiv, de el stau lipite obiecte metalice de toate dimensiunile, de la linguri până la fierul de călcat. Pe lângă această abilitate, Mihai mai poate să scrie în acelaşi timp cu ambele mâini,

 • Mărgineanu, show la Sala Palatului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mărgineanu, show la Sala Palatului

  Mihai Mărgineanu şi-a lansat cel de-al treilea album, „Pe sub norii de hârtie“, în cadrul unui concert susţinut joi seară la Sala Palatului, din Capitală. În stilul non-conformist al artistului, surprizele şi glumele s-au ţinut lanţ pe parcursul unui show „pentru prieteni“, care a durat aproape trei ore.

Modifică Setările