Stiri despre mihai niculae

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lumea aceasta nu merge, din nefericire, necondusă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lumea aceasta nu merge, din nefericire, necondusă

  Aflat în deficit major de imagine, în raport cu nemulţumirea germanilor naivi, cei surprinşi de ascultarea telefonului cancelarului Angela Merkel, de structura americană de intelligence, acum, serviciul secret german îşi ia public revanşa, devoalând faptul că Mossadul/HaMossad leModi'in ule Tafkidim Meyuhadim a ascultat convorbirile telefonice ale secretarului de stat al SUA, blândul John Kerry, pe timpul convorbirilor diplomatice din 2013.

 • Ex-miniştrii Vitalie Marinuţa şi Adrian Cioroianu salută semnarea Acordului de Asociere cu UE, de Republica Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ex-miniştrii Vitalie Marinuţa şi Adrian Cioroianu salută semnarea Acordului de Asociere cu UE, de Republica Moldova

  La scurt timp, după ce premierul Iurie Leancă pecetluia, la Bruxelles, prin semnătura sa, calea europeană, pentru viitoarea evoluţie a Republicii Moldova, energicul ex-ministru al apărării, de la Chişinău, Vitalie Marinuţa îmi răspundea la câteva întrebări de interes general. Cu câteva ore înainte, fostul ministru de externe al României, Adrian Cioroianu se pronunţa în aceeaşi chestiune de interes comun, pentru cele două state româneşti.

 • Noi cu votul, ei cu Unirea - propunem candidaţilor un Pact pentru Basarabia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noi cu votul, ei cu Unirea - propunem candidaţilor un Pact pentru Basarabia

  Oficialii germani au afirmat deschis că Nu iau în considerare o integrare Europeană a Republicii Moldova şi că Parteneriatul Estic Nu reprezintă o etapă intermediară, ci un proiect în sine. În aceste condiţii responsabilitatea noastră, a românilor, este aceea de a fi împreună şi de a ne promova propriile interese.

 • Un diagnostic al stărilor de spirit din Republica Moldova şi Federaţia Rusă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un diagnostic al stărilor de spirit din Republica Moldova şi Federaţia Rusă

  Ceea ce trebuia să facă NATO, din primele ore ale agresiunii militare ruse, în Ucraina, Alianţa Nord-Atlantică a întreprins abia acum. Aliaţii, la unison, au avertizat Rusia împotriva implicării sale în estul statului ucrainean, unde au apărut manifestări secesioniste, similare celor din peninsula Crimeea.

 • Ce garanţii avem că viitorul preşedinte al României are convingeri euroatlantice?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce garanţii avem că viitorul preşedinte al României are convingeri euroatlantice?

  Multe elogii, în Parlamentul României, pe 1 aprilie, nu pe post de păcăleli, ci drept recunoaşteri ale rolului determinant al Armatei României la intrarea în Clubul Libertăţilor Asumate, altfel spus comunitatea euroatlantică. Dincolo de apeluri, promisiuni şi alte tirade 100% electorale, niciun leu în plus, acum, pentru Soldatul Român, bun doar ca pretext la depuneri de coroane politice, când vor muşchii lui Trahanache şi alde Tipătescu.

Modifică Setările