Stiri despre migrene

  84 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum recunoşti anevrismul cerebral
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum recunoşti anevrismul cerebral

  Durerea de cap puternică, însoţită uneori de stare de vomă sau de tulburări de vedere, poate anunţa anevrismul cerebral. Este bine să cunoşti care sunt cauzele şi simptomele acestei complicaţii, astfel încât să iei din timp măsurile necesare.

 • Semne subtile care anunţă afectarea inimii pe timp de caniculă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne subtile care anunţă afectarea inimii pe timp de caniculă

  Uneori, organismul oferă indicii subtile că ceva este în neregulă cu tine, mai ales când temperaturile sunt foarte ridicate. De aceea, fii atent la aceste semne şi mergi la medic. În spatele lor se poate ascunde o boală de inimă.

 • Scapă de durerile de cap fără medicamente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de durerile de cap fără medicamente

  Jumătate dintre români suferă de dureri de cap şi de migrene cel puţin o dată pe lună, spun statisticile. 50% dintre aceştia au astfel de dureri în fiecare săptămână. Atunci când nu ascund boli grave, aceste dureri pot fi tratate fără medicamente, cu ajutorul plantelor şi a unor suplimente naturale.

 • Măceşele, medicamentele naturale cu zeci de indicaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măceşele, medicamentele naturale cu zeci de indicaţii

  Cu un conţinut de vitamina C de 50 de ori mai mare decât în lămâie şi de 200 de ori mai mare decât în mere, dar şi cu alte substanţe esenţiale funcţionării optime a organismului, măceşele ne asigură un scut infailibil contra bolilor.

 • Ce poţi trata cu argilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce poţi trata cu argilă

  Cunoscută în popor ca „pământul care vindecă“, argila are puternice puteri tămădutoare datorită oligoelementelor din compoziţie.

 • O vizită la oftalmolog şi acupunctura, soluţii pentru migrene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O vizită la oftalmolog şi acupunctura, soluţii pentru migrene

  Migrena este considerată una dintre afecţiunile cele mai importante care afectează pe termen lung calitatea vieţii celor care suferă de această boală, dar experţii spun că o vizită la oftalmolog sau câteva şedinţe de acupunctură pot da rezultate uimitoare în multe dintre cazuri.

 • Lista bolilor greu de diagnosticat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lista bolilor greu de diagnosticat

  Indentificarea animitor boli poate pune beţe-n roate medicilor. CNN prezintă o listă a bolilor pe care doctorii le depistează după controale repetate şi mai multe investigaţii

 • Trusa verde pentru neplăceri de tot felul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trusa verde pentru neplăceri de tot felul

  Nici nu a început bine ziua şi deja simţi că-ţi explodează capul de durere, iar micul dejun parcă ţi-a căzut cam greu la stomac? Pentru a scăpa repede de aceste mici neplăceri, poţi apela cu încredere la remediile naturale, care te vor pune pe picioare în cel mai scurt timp.

 • Semne că eşti
dependent de cafea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne că eşti dependent de cafea

  Simptomele abuzului de cafea diferă de la o persoana la alta, în funcţie de cantitatea consumata, dar şi de nivelul de toleranţă faţă de efectele băuturii, însă anumite elemente pot fi regăsite la majoritatea consumatorilor acestui produs.

 • Bucură-te de beneficiile salcâmului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucură-te de beneficiile salcâmului

  Dacă tot e primăvară şi salcâmul a înflorit, nu te bucura doar de mireasma acestuia. Florile de salcâm au numeroase proprietăţile terapeutice. Iată care sunt acestea:

 • Semne care te trimit la medic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne care te trimit la medic

  „Ignor disconfortul şi va trece.” De câte ori nu ai avut o astfel de reacţie în faţa unei ameţeli sau a unei dureri în piept? Deşi unele simptome par banale, corpul te avertizează că ai putea avea o boală. Află ce afecţiuni pot ascunde următoarele semne!

 • Poţi trata durerea cronică!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poţi trata durerea cronică!

  Printre hainele „grele” ale bătrâneţii se numără şi durerile cronice, neplăceri ce ajung să afecteze o bună parte din activităţile zilnice. Vestea bună este că există terapii moderne care le pot ţine sub control.