Stiri despre microunde

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lecturi (nu numai) de vacanţă: armele cu microunde şi electromagnetice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lecturi (nu numai) de vacanţă: armele cu microunde şi electromagnetice

  În plină discuţie extrem de serioasă şi înverşunată pe tema „sindromului Havana“ provocat de un atac cu instalaţii cu microunde asupra unor agenţi CIA şi diplomaţi la Havana şi Viena, vă propun, fiindcă e vacanţă, două poveşti la fel de interesante deoarece arată că, în afara programelor militare clasice, mai există şi cele pentru arme non-letale, extrem de diversificate şi complexe, răspuns direct pentru o piaţă în continuă creştere.

 • 10 utilizări ale cuptorului cu microunde la care nu te gândeai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 utilizări ale cuptorului cu microunde la care nu te gândeai

  Când spui cuptor cu microunde, îţi vine în cap că vei încălzi farfuria cu mâncare mai uşor şi, la final, nu trebuie să speli multe vase. Cuptorul cu microunde este mai mult decât un aparat care te ajută să-ţi încălzeşti mâncarea şi să faci popcorn.

 • Arctic vrea să facă din România cel mai mare producător de aparatură electrocasnică din Europa. Cifre ameţitoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arctic vrea să facă din România cel mai mare producător de aparatură electrocasnică din Europa. Cifre ameţitoare

  Grupul turc Arcelik, prin societatea Arctic, doreşte transformarea României în cel mai mare producător de aparatură electrocasnică din Europa, titlu deţinut în prezent de Polonia. Pentru a atinge această performanţă, Arctic trebuie să finalizeze proiectul de la Ulmi, acolo unde vrea să construiască, de fapt, 3 fabrici, una pentru producţia maşinilor de spălat haine, una pentru maşini de spălat vase şi una pentru cuptoare cu microunde.

 • Cum este mai sănătos să decongelezi carnea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum este mai sănătos să decongelezi carnea

  Atunci când vine vorba de dezgheţarea cărnii din congelator, există mai multe posibilităţi, deşi nu toate sunt indicate. De altfel, cea mai indicată metodă de a dezgheţa carnea este să o pui în frigider, însă acest proces poate dura câteva ore bune.

 • Cea mai bună soluţie pentru ca mâncarea reîncălzită să rămână gustoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună soluţie pentru ca mâncarea reîncălzită să rămână gustoasă

  Când nu ai timp să găteşti sau ajungi acasă obosit, fără chef să intri în bucătărie, ciorba, pastele sau pizza rămase de la masa din ajun salvează situaţia. De asemenea, multe gospodine aleg să gătească o cantitate de mâncare suficientă pentru mai multe zile. Important este să ştim care este cea mai bună soluţie pentru reîncălzirea diverselor preparate, în aşa fel încât gustul şi aspectul să fie cât mai puţin afectate.

 • Zilele cuptorului cu microunde au apus. Un nou aparat îi ia locul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zilele cuptorului cu microunde au apus. Un nou aparat îi ia locul

  Marco Pierre White, cel mai faimos bucătar din lume, a recunoscut, la un moment dat, că se baza pe cuptorul lui cu microunde pentru producerea „sandvişului perfect cu bacon”. Se pare, totusi, că zilele de aur ale dispozitivului au apus.

 • Când devine periculos cuptorul cu microunde
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când devine periculos cuptorul cu microunde

  Mâncarea preparată la microunde nu diferă foarte mult din punct de vedere nutriţional faţă de cea gătită convenţional. Pot apărea, însă, probleme în cazul în care cuptorul „scapă“ microunde.

 • Cum funcţionează
mantia invizibilităţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum funcţionează mantia invizibilităţii

  Săptămâna trecută oamenii de ştiinţă au anunţat o nouă generaţie a „mantiei de invizibilitate“. Pe cât de interesant ar suna, ea funcţionează doar pentru a ascunde microundele nu şi pentru a ascunde lucrurile vizibile de către ochiul uman. Cu toate acestea, sistemul este mai simplu decât pare.

 • Pericolul din cuptorul cu microunde
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pericolul din cuptorul cu microunde

  Mai multe piese de mobilier şi aparatură electrică au fost distruse de flăcări ieri seară într-un incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Bălan. La faţa locului, pentru stingerea flăcărilor au intervenit  pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj.

 • Iată cele mai mari invenții născute din greșeli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iată cele mai mari invenții născute din greșeli

  Unele dintre cele mai cunoscute invenții au luat naștere din erori ale cercetătorilor sau în urma unui vis, iar aici aveți o listă cu cele mai importante descoperiri, dar și cu modurile inedite în care au apărut.

Modifică Setările