Stiri despre michelle obama

  155 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO/VIDEO Michelle Obama, în vizită în Spania
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO/VIDEO Michelle Obama, în vizită în Spania

   Michelle Obama a început, miercuri, o vizită privată de cinci zile în sudul Spaniei, împreună cu una dintre fiicele sale, Sasha, şi mai mulţi prieteni. De la o întâlnire cu regele Juan Carlos la o zi petrecută la plajă cu fiica sa, Prima Doamnă a Americii a fost atracţia principală a presei spaniole şi a trecătorilor curioşi.

 • GALERIE FOTO Michelle Obama şi Lady Gaga, printre cele mai bine îmbrăcate personalităţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Michelle Obama şi Lady Gaga, printre cele mai bine îmbrăcate personalităţi

  Pe lista publicată de revista americană Vanity Fair se află actori, creatori de modă, prinţese şi sportivi. Excentrica Lady Gaga, actorul spaniol Javier Bardem, Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama sau regizorul Martin Scorsese se numără printre cele mai bine îmbrăcate personalităţi din lume potrivit revistei americane Vanity Fair.

 • Obama, bănuit de adulter
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obama, bănuit de adulter

  Preşedintele american Barack Obama şi-a înşelat soţia. Cel puţin aşa susţine revista mondenă „Globe“. Potrivit acesteia, actualul lider de la Casa Albă ar fi „călcat strâmb“ în 2004, pe vremea când candida pentru fotoliul de senator de Illinois.

 • Michelle Obama a detronat-o pe “Blonda de la Drept”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Michelle Obama a detronat-o pe “Blonda de la Drept”

  Actriţa Reese Witherspoon, cea care a jucat în filmul "Blonda de la Drept" ("Legally Blonde"), a declarat că Elle Woods, personajul principal al peliculei, era cea mai stilată femeie din Washington până la sosirea soţiei preşedintelui Statelor Unite, Michelle Obama.

 • Michelle Obama lansează o campanie de combatere a obezităţii infantile - Revista presei interne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Michelle Obama lansează o campanie de combatere a obezităţii infantile - Revista presei interne

  Presa internaţională de astăzi scrie despre lansarea unei campanii de combatere a obezităţii infantile, ridicarea bilanţului estimat al victimelor cutremurului din Haiti sau vizita diplomatului american Hillary Clinton în Qatar şi Arabia Saudită. Printre alte subiecte, Gonzalo Higuain este încântat de perspectiva rămânerii la Real Madrid, iar Jack Straw se opune ferm interdicţiei burcăi.

 • Scott Baio, ameninţat după ce a postat o poză cu Michelle Obama
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scott Baio, ameninţat după ce a postat o poză cu Michelle Obama

  Starul din Happy Days, Scott Baio, susține că a fost amenințat cu moartea și acuzat de rasism, după ce a postat o fotografie cu Michelle Obama, surprinsă într-o ipostază deloc avantajoasă. Poza era însoțită de comentariul: ”Wow! Se trezește în fiecare dimineață lânga asta!”, potrivit FoxNews.

 • Loredana Groza a chefuit până la 5 dimineaţa - Revista presei mondene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Loredana Groza a chefuit până la 5 dimineaţa - Revista presei mondene

  Presa mondenă de astăzi scrie despre petrecerea Loredanei Groza, gelozia Primei Doamne a Americii pe Oprah sau vacanţa lui Cătălin Botezatu. Printre alte subiecte, Dan Negru nu renunţă la imobiliare nici pe criză, iar Ethan Hawke îi ajută pe copiii săraci din România.

 • Zece evenimente care au influenţat moda în 2009
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece evenimente care au influenţat moda în 2009

  Preferinţele vestimentare ale Primei Doamne a SUA, Michelle Obama, stilul Lady Gaga sau întoarcerea la anii ’80 au marcat lumea modei în 2009, potrivit revistei „Time”.