Stiri despre michael caine

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Robin Hoozi la 70 de ani VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robin Hoozi la 70 de ani VIDEO

  „CONSOLARE“ Filmul „Jaf cu stil“, realizat de regizorul-actor Zach Braff, oferă o ficţiune compensatorie pentru marasmul în care băncile şi fondurile de investiţii au adus lumea. Pentru credibilitate, sunt distribuiţi actori numai unul şi unul: Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin, Matt Dillon şi, în roluri secundare, Ann-Margret sau Christopher Lloyd.

 • Robin Hoozi de mucava VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robin Hoozi de mucava VIDEO

  „MAGIE“ Dacă în primul film „Now You See Me“, din 2013, ideea unei echipe de justiţiari care foloseşte magia şi trucurile de iluzionism avea sens, în continuarea de acum nu prea mai înţelegi cine păcăleşte pe cine şi de ce.

 • INTERVIU Mădălina Ghenea: „Dacă iubesc, atunci mă şi dezbrac“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Mădălina Ghenea: „Dacă iubesc, atunci mă şi dezbrac“ VIDEO

  Slătineanca de 28 de ani a fost îndemnată de Michael Caine să se dezbrace numai pentru roluri de nivelul celui din filmul „Youth“ al lui Paolo Sorrentino şi spune că, pentru a face acest lucru, trebuie să iubească mai întâi acel personaj. Mădălina Ghenea a înmânat sâmbătă seară, la Gala de închidere a TIFF Cluj-Napoca, Premiul pentru întreaga carieră divei italiene Sophia Loren, cu care este foarte des asemănată de presa peninsulară.

 • Haine grele sau Fellinian, prea fellinian VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Haine grele sau Fellinian, prea fellinian VIDEO

  VÂRSTĂ Noul titlu al reputatului regizor italian Paolo Sorrentino, „Youth“ / „Tinereţe“, în care are o apariţie meteorică şi românca Mădălina Ghenea, este genul de film pe care, de la bun început, ori îl iubeşti, ori îl deteşti. Un lucru este cert: Sorrentino nu a reuşit, cu „Youth“, un mare film al bătrâneţii.

 • Nebunii la putere sau Dreptatea lui Poe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nebunii la putere sau Dreptatea lui Poe

  APARENŢE Cu thrillerul „Eliza Graves“, inspirat din opera lui Edgar Allan Poe, regizorul Brad Anderson realizează un film captivant de la început până la sfârşit, cu câţiva mari actori în rolurile principale. Tema centrală este cea a definiţiei nebuniei: cum se poate stabili cine trebuie să stea în spatele gratiilor şi cine în libertate?

 • Relativitatea pentru tonţi sau Fraţii Nolan ne iau de proşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Relativitatea pentru tonţi sau Fraţii Nolan ne iau de proşti

  SF Filmul „Interstellar: Călătorind prin univers“ îl confirmă pe regizorul Christopher Nolan ca pe unul dintre cei mai răsfăţaţi autori contemporani, dar epopeea spaţială a fraţilor Nolan ratează lamentabil temele filozofice şi ştiinţifice, cele în care consta miza filmului. Cei doi se se iau la trântă cu nimeni altul decât Einstein, iar scenariul face o varză din conceptele de bază ale teoriei relativităţii.

 • Despre Christopher Nolan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre Christopher Nolan

  Poetul oraşului întunecat în vremea noastră este Chrisopher Nolan. Inception este povestea despre locul poetului în acest oraş. Revenirea tragediei şi a nopţii întunecate a sufletului, pentru a fura o zicere creştină, este un atac asupra Iluminismului care a creat democraţia, dar nu o tentativă de a distruge democraţia, ci de a o apăra şi îmbunătăţi.

Modifică Setările