Stiri despre mgm

  19 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Povestea faimosului leu de la Hollywood care apare pe genericul filmelor MGM. Alfred Hitchcock şi-a luat ceaiul cu el
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea faimosului leu de la Hollywood care apare pe genericul filmelor MGM. Alfred Hitchcock şi-a luat ceaiul cu el

  Cel mai cunoscut leu din lume, Leo, apare pe genericul oricărui film produs de studiourile Metro Goldwin Mayer. I-am auzit răgetul de nenumărate ori, dar cum a fost înregistrat unul dintre cele mai renumite logo-uri animate din lume? Câţi lei au fost folosiţi de-a lungul anilor şi câte dintre legendele care circulă despre celebrul intro sunt adevărate?

 • Hail, Caesar!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hail, Caesar!

  Noua comedie a fraţilor Joel şi Ethan Coen ruleaza marti, miercuri si joi seara la cinemateca. Este o farsa despre Hollywood-ul anilor 50 si cel mai amuzant film din ultimele luni. Episoadele comice ofera echivalentul comic al situatiei istorice, de la scenaristi care sunt tradatori comunisti la scene de musical coregrafiate fidel epocii, dar cu intorsaturi amuzante, si pana la filme epice despre imperiul roman si originile crestinismului.

 • Top 10 cele mai bune roluri ale lui Mickey Rooney
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 10 cele mai bune roluri ale lui Mickey Rooney

  „Bineînţeles că am vrut să fiu cunoscut. Acesta sunt eu, un om obişnuit căruia îi place să placă tuturor“. Astfel îşi motiva Mickey Rooney pofta de a juca în filme chiar şi la o vârstă înaintată. El a murit la 93 de ani, după o carieră cinematografică începută la doar şapte ani. Printre cele mai însemnare pelicule, 250 la număr, în care a jucat se numără „Boys Town“, „Babes in Arms“, „The Human Comedy“ sau „Breakfast at Tiffany’s“.

 • VIDEO Bătrânul
MGM, „fioros“ şi la 90 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Bătrânul MGM, „fioros“ şi la 90 de ani

  Din 1924, studiourile MGM (Metro-Goldwyn-Mayer), ce marchează Epoca de Aur a filmelor de la Hollywood, au produs capodoperele unor generaţii, demne de peste 175 de Oscaruri. „Vrăjitorul din Oz“, „Tom şi Jerry“, „Tăcerea mieilor“ şi „Rocky“ sunt câteva dintre operele ce au scris istoria companiei cu imaginea leului furios ce rage.

 • Şeful Poliţiei Tulcea şi ucigaşul DJ-ului tulcean Vlad Radu- cumetrie în familie GALERIE FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şeful Poliţiei Tulcea şi ucigaşul DJ-ului tulcean Vlad Radu- cumetrie în familie GALERIE FOTO

  Vasile Şofan, inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie Tulcea recunoşte că îl cunoaşte de mult timp pe luptătorul Marian Păruş, agresorul DJ-ului Vlad Radu, care a decedat ieri dimineaţă. Martorii şi prietenii victimei spun că se tem de presiunile poliţiştilor şi de faptul că agresorul va scăpa nevătămat, deoarece şeful Poliţiei ar fi rudă cu agresorul Păruş.

 • GALERIE FOTO Păruş şi Mărginean se roagă pentru sănătatea lui DJ Fofo! „Dacă victima moare, vom propune arestarea“ spun procurorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Păruş şi Mărginean se roagă pentru sănătatea lui DJ Fofo! „Dacă victima moare, vom propune arestarea“ spun procurorii

  Tulceanul Vlad Radu, cunoscut ca DJ Fofo, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost victima unei situaţii ce i-a nemulţumit pe cei doi suspecţi. Agresorii sunt Cosmin „Uţi“ Mărginean, fost fotbalist în prima ligă la Oţelul Galaţi şi Marian Păruş,om de afaceri fost luptător K1. Conflictul a avut loc pe strada Isaccei, sâmbătă dimineaţa.

 • VIDEO Tulcea: Sonny Flame vine în MGM
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Tulcea: Sonny Flame vine în MGM

  Cunoscutul cântăreţ va fi prezent sâmbătă, de la ora 23.00 în clubul tulcean MGM Palace. Intrarea este liberă, iar clubul se deschide de la ora 22.00.

 • O nouă misiune pentru agentul 007
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nouă misiune pentru agentul 007

  Actorul britanic Daniel Craig reia, pentru a treia oară, rolul celebrului James Bond în cel de-al 23-lea film al francizei. Problemele financiare pe care studiourile MGM le-au întâmpinat nu împiedică continuarea seriei James Bond, urmând ca producţia să fie lansată pe marele ecran în 2012.

 • Noutăţile MGM aduc premii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noutăţile MGM aduc premii

  Îţi doreşti să-ţi petreci timpul liber în compania celor mai mari nume de la Hollywood? Tot ceea ce este mai strălucitor în cetatea filmului te atrage şi te inspiră?

 • VIDEO Actriţa Kathryn Grayson a încetat din viaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Actriţa Kathryn Grayson a încetat din viaţă

  Kathryn Grayson, a cărei frumoasă voce de soprană a îmbogăţit cunoscute muzicaluri ale anilor '40 şi '50, cum ar fi "Anchors Aweigh," "Show Boat" şi "Kiss Me Kate", a încetat din viaţă la vârsta de 88 de ani.

Modifică Setările