Stiri despre metropolis

  36 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Marina Constantinescu: FNT este „un maraton al teatrului românesc”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Marina Constantinescu: FNT este „un maraton al teatrului românesc”

  Marina Constantinescu, directorul şi selecţionerul unic al Festivalului Naţional de Teatru, a declarat, în cadrul unei conferinţe susţinute luni, că ediţia de anul acesta este "un maraton al teatrului românesc", în care publicul va avea posibilitatea să urmărească 91 de reprezentanţii şi trei spectacole invitate din străinătate.

 • Actorul Victor Rebengiuc: „Asta mă enervează cel mai mult: comunismul şi PSD-ul”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorul Victor Rebengiuc: „Asta mă enervează cel mai mult: comunismul şi PSD-ul”

  Pe 6 octombrie, la librăria Humanitas de la Cişmigiu, a avut loc o întâlnire deschisă cu Victor Rebengiuc, pe tema „Actorul faţă cu societatea”.  La întâlnirea moderată de Monica Andronescu, acesta a vorbit despre situaţia actorului în România de astăzi, despre marile întâlniri pe care le-a avut într-o viaţă infuzată de teatru, dar şi despre motivele pentru care nu joacă în „Moromeţii 2”.

 • Începe Caravana Metropolis – Cinema în aer liber la Timişoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Începe Caravana Metropolis – Cinema în aer liber la Timişoara

  Marţi, 19 iulie, începe Caravana Metropolis – Cinema în aer liber în Parcul Rozelor din Timişoara. În prima seară de cinema în aer liber va fi proiectat filmul Mustang, în regia lui Deniz Gamze Erguven, film nominalizat la Oscar şi la Globurile de Aur pentru Cel mai bun film străin în 2016.

 • Şi supereroii mor, nu-i aşa? VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi supereroii mor, nu-i aşa? VIDEO

  Filmul „Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii“ îşi propune să-i aducă pentru prima oară pe marele ecran pe cei doi megaeroi DC Comics, dar nu reuşeşte decât să-i anihileze pe amândoi, cele două iconuri subculturale fiind descărnate de tot ceea ce le făcea unicitatea.

 • Oana
Pellea şi întâlnirea cu Gellu Naum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oana Pellea şi întâlnirea cu Gellu Naum

  Spectacolul „N(aum)”, după texte de Gellu Naum, cu Oana Pellea şi Cristina Casian, va avea premiera în această seară la Teatrul Metropolis din Bucureşti, la ora 19.00, următoarea reprezentaţie fiind programată pe data de 12 noiembrie.

 • Lia Bugnar trece şi prin „Perete“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lia Bugnar trece şi prin „Perete“

  Întâmplarea a făcut ca, în acelaşi timp cu noua premieră a lui Andrei Şerban, „Omul cel bun din Seciuan“, să văd şi o nouă montare datorată Liei Bugnar: „Peretele“, la Teatrul Metropolis. Actorii, în cea mai mare parte tineri, sunt buni şi cântă şi (se) joacă cu vervă şi poftă de a apărea în faţa publicului, dar conceptul este în întregime liabugnarian, propunând o formulă de teatru accesibilă publicului „nedus“ la prea multe spectacole.

 • Fiscul pierde mereu la Bingo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fiscul pierde mereu la Bingo

  După ce au dat Fiscului o ţeapă de milioane de euro, organizatorii jocului Superbingo Metropolis pregătesc un nou tun după modelul deja patentat: neplata datoriilor şi fuga de răspundere prin intrarea în insolvenţă.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Îngeri în America", într-un singur spectacol

  Din 28 iunie “Îngeri în America” va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară şi nu consecutiv în două seri, ca până acum. Creatorii, regizorul Victor Ioan Frunză şi scenografa Adriana Grand, au regândit spectacolul şi au modificat anumite scene, astfel încât acest hit al dramaturgiei americane din secolul XXI poate fi jucat în doar o singură reprezentaţie.

 • „Ţarul Ivan îşi schimbă meseria“, la Teatrul Metropolis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Ţarul Ivan îşi schimbă meseria“, la Teatrul Metropolis

  Teatrul Metropolis din Bucureşti îi invită pe spectatori marţi 5 şi miercuri 6 februarie, la ora 19.00, la premiera spectacolului „Ţarul Ivan îşi schimbă meseria“, după piesa „Ivan Vasilievici“ de Mihail Bulgakov, în regia lui Gelu Colceag.