Stiri despre metoda allen carr

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce surprize le rezervă fumătorilor noua lege
antifumat şi de ce voinţa e cea mai nepotrivită metodă de renunţare la tutun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce surprize le rezervă fumătorilor noua lege antifumat şi de ce voinţa e cea mai nepotrivită metodă de renunţare la tutun

  Din cauza legislaţiei deficitare, România a devenit un adevărat „paradis” al consumului de tutun, avertizează Societatea Română de Pneumologie. Reprezentanţii SRP solicită autorităţilor adoptarea de urgenţă a noii legi antifumat, care să prevadă interzicerea fumatului în toate spaţiile publice închise, la locul de muncă, în parcuri, locuri de joacă, pe plaje, spaţii destinate sportului, indiferent dacă sunt închise sau deschise.

 • Diana
Vasiliu, specialistă antifumat în metoda Allen Carr: „Cheia este
puterea gândurilor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diana Vasiliu, specialistă antifumat în metoda Allen Carr: „Cheia este puterea gândurilor“

  Astăzi, la Adevărul Live, invitată este Diana Vasiliu, unicul terapeut antifumat din România, specializat în metoda Allen Carr. S-a discutat despre toate metodele care au dat greş în încercarea de a ne lăsa de fumat, iar Diana ne-a prezentat soluţia care ne ajută să renunţăm la viciu în doar câteva ore, într-o discuţie moderată de Adriana Mariş.

 • Adevărul Live: Cele mai eficiente metode de renunţare la fumat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: Cele mai eficiente metode de renunţare la fumat

  Sunt tot mai mulţi românii care vor să se lase de fumat, dacă nu de teama efectelor nefaste asupra sănătăţii, atunci din cauza lipsei banilor. Dar le este foarte greu. La Adevărul Live, de la ora 11.00, discutăm cu specialiştii despre cele mai bune soluţii pentru a face acest pas fără păreri de rău şi fără efecte adverse.

Modifică Setările