Stiri despre metale grele

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Peştele contaminat dezbină PSD. Dragnea: Au crezut că românii sunt mai proşti / Pintea: nu a mers nimeni la spital. Ce e intoxicaţia cu metale grele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peştele contaminat dezbină PSD. Dragnea: Au crezut că românii sunt mai proşti / Pintea: nu a mers nimeni la spital. Ce e intoxicaţia cu metale grele

  Ministrul Sănătaţii a anunţat că până în acest moment nu s-a prezentat nimeni la camerele de gardă cu simptome de intoxicaţie cu metale grele, în contextul în care o anchetă internaţională arată că sute de tone de peşte contaminat pescuit din ape poluate din alte ţări s-au vândut la noi în ţară. „Au crezut că românii sunt mai proşti şi au zis hai să le dăm lor, că ei poa' să moară, ei şi copiii”, spunea ieri PSD Liviu Dragnea.

 • Cum am devenit
omul ruşilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum am devenit omul ruşilor

  De cand scriu la gazete, am primit multe etichete cu iz conspiraţionist: am fost şi agent al ocultei iudeo-masonice, şi plătit de Mossad, şi cal troian al puterilor occidentale şi, desigur, trădător de neam şi ţară. Acum, după ce am scris despre exasperările mele alimentare, m-am trezit că sunt un anti-occidental care face jocul ruşilor.

 • Ne omoară cu bună
ştiinţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ne omoară cu bună ştiinţă

  Auzim de tot mai multe cazuri de cancer în jurul nostru, iar bolii acesteia îi cad victime inclusiv oameni care au dus o viaţă cumpătată şi s-au ţinut departe de tutun sau de alcool. Te întrebi de unde. Unul dintre răspunsuri se află în otrava nevăzută care ne este băgată în hrană.

 • Laptele din Republica Moldova va fi verificat la Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Laptele din Republica Moldova va fi verificat la Iaşi

  Ministerul Afacerilor de Interne de la Chişinău a solicitat unui laborator din Iaşi să analizeze probe de lapte din Republica Moldova, pentru evidenţierea metalelor grele şi antibioticelor din aliment.

 • Noi cauze ale maladiei Parkinson
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noi cauze ale maladiei Parkinson

  Expunerea la poluanţi, infecţia cu Helicobacter pylori şi carenţa vitaminei B6 cresc probabilitatea declanşării acestei afecţiuni. Deşi nu se cunosc cu exactitate cauzele  apariţiei bolii Parkinson, cercetătorii indică o asociere între factorii genetici şi anumiţi factori de mediu.

 • Intoxicaţia cu metale grele dă oboseală cronică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Intoxicaţia cu metale grele dă oboseală cronică

  Persoanele  care lucrează în industria chimică sunt cele mai expuse. Metalele grele pot fi eliminate din organism prin tratamentul cu agenţi chelatori, medicamente-antidot. Această terapie se face numai sub supraveghere medicală strictă.

 • Antidoturi naturale pentru metalele grele din corp
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Antidoturi naturale pentru metalele grele din corp

  Poluarea, unele alimente, ţigările şi chiar apa de la robinet sunt câţiva dintre factorii care favorizează acumularea metalelor grele în organism, lucru ce ne poate îmbolnăvi. Ele pot fi eliminate cu ajutorul unor remedii naturale.

Modifică Setările