Stiri despre meryl streep

  111 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Premiile Oscar 2012, în imagini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiile Oscar 2012, în imagini

  "The Artist" a fost marele câştigător al galei de decernare a premiilor Oscar ce a avut loc duminică la Los Angeles. Pelicula regizată de Michel Hazanavicius şi-a adjudecat trofeele pentru cel mai bun film, cea mai bună regie şi cel mai bun actor în rol principal.

 • FOTO Frumusețe la Berlinală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Frumusețe la Berlinală

  Ediţia 2012 a Festivalului Internațional de Film de la Berlin s-a desfăşurat în perioada 9 - 19 februarie. Berlinala, al doilea festival de film european după Cannes ca importanţă, este în mod tradiţional deschisă producţiilor cu buget mic.

 • Triumf francez la BAFTA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Triumf francez la BAFTA

  Filmul „The Artist“ a obţinut şapte trofee. Pentru americani a punctat Meryl Streep, câştigătoare la categoria cea mai bună actriţă pentru interpretarea lui Margaret Thatcher, în pelicula „The Iron Lady“.

 • „Doamna de fier“, pelicula considerată „o insultă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Doamna de fier“, pelicula considerată „o insultă“

  Unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, „The Iron Lady/Doamna de fier", inspirat din viaţa fostului prim-ministru britanic Margaret Thatcher, se dovedeşte a fi şi foarte controversat, potrivit thelegraph.co.uk.

 • Meryl Streep, refuzată de Margaret Thatcher
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meryl Streep, refuzată de Margaret Thatcher

  Fostul premier britanic Margaret Thatcher (85 de ani) a refuzat s-o întâlnească pe actriţa Meryl Streep (61 de ani, foto), care urmează să joace rolul „doamnei de fier“ într-un film biografic, de teamă că această peliculă va distorsiona acţiunile din mandatul său, potrivit dailymail.co.uk.

 • Meryl Streep, locul întâi la comedie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meryl Streep, locul întâi la comedie

  Meryl Streep, în vârstă de 61 de ani, a fost desemnată actriţa de comedie care a generat cele mai mari încasări în box-office-ul mondial, potrivit unui top realizat de revista „Forbes“.

 • VIDEO Ruleta rusească a rolurilor la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ruleta rusească a rolurilor la Hollywood

  Meryl Streep a fost înlocuită de Madonna, Matthew McConaughey a ratat rolul principal din „Titanic“, iar Charlize Theron ar fi putut rămâne o anonimă. Mel Gibson a fost furios atunci când a pierdut rolul din „Marea mahmureală 2“, însă nu este singurul mare nume de la Hollywood care a trecut prin asta.

 • Război mocnit, alimentat de îndoieli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Război mocnit, alimentat de îndoieli

  Cum poţi face deosebirea, din afară, dintre grija şi iubirea faţă de aproape şi interesul erotic faţă de acesta? Mai mult, cum deosebeşti lucrurile când în ecuaţie sunt un preot şi un băieţel de 12 ani - ştiute fiind cazurile de pedofilie din lumea clericală?

 • VIDEO „Familia Simpson“, un magnet pentru multe celebrităţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Familia Simpson“, un magnet pentru multe celebrităţi

  După două decenii de la debut, serialul este un fenomen. Homer a fost numit „cel mai grozav personaj din ultimii 20 de ani“. Homer, grăsanul chel, întruchiparea americanului tipic, are o companie selectă pe micile ecrane: vedete precum Meryl Streep, The Beatles şi Alec Baldwin l-au însoţit de-a lungul anilor.

 • Meryl Streep - o viaţă în echilibru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meryl Streep - o viaţă în echilibru

  În cei 30 de ani de carieră, actriţa Meryl Streep a dobândit un statut de excelenţă, clădit pe o rară combinaţie de calităţi: talent, integritate, decenţă şi respingerea oricărui compromis în plan profesional.

 • VIDEO „E tare complicat“, o comedie despre relaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „E tare complicat“, o comedie despre relaţii

  Pelicula cu Meryl Streep în rolul principal are premiera astăzi în cinematografele din România. Streep, nominalizată la Globul de Aur pentru acest rol, oscilează în film între doi bărbaţi. Unul este interpretat de Alec Baldwin, celălalt de Steve Martin.

 • VIDEO Previziuni pentru Oscar 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Previziuni pentru Oscar 2010

  Printre peliculele care au şanse la premiile Academiei se numără „Avatar“. Actorii George Clooney şi Meryl Streep luptă şi ei pentru o statuetă. Soldaţi în Irak, o mamă adolescentă şi echipa de rugby a Africii de Sud concurează pentru prestigioasele distincţii.

Modifică Setările