Stiri despre meryl streep

  111 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cele mai trainice mariaje de la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai trainice mariaje de la Hollywood

  Într-o vreme în care auzim tot mai des de căsnicii care se destramă, e frumos să îi amintim şi pe artiştii ale căror mariaje au trecut testul timpului.

 • Să zicem că e vreme de război...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să zicem că e vreme de război...

  Este vreme de război şi tu te ascunzi de soldaţii inamici, împreună cu un grup de 30 de oameni. Bebeluşul tău plânge. Dacă nu îi pui mâna la gură, duşmanii vă vor găsi şi vă vor omorî pe toţi, inclusiv pe tine şi pe copilul tău. Dacă acoperi gura copilului, acesta va muri sufocat, însă toţi ceilalţi vor scăpa. Ce faci?

 • Meryl Streep va juca rolul unei mame rock’n’roll
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meryl Streep va juca rolul unei mame rock’n’roll

  Actriţa americană Meryl Streep, în vârstă de 64 de ani, va interpreta rolul unei mame pasionate de muzica rock, în drama cu accente comice „Ricki And The Flash“, informează dailymail.co.uk.

 • Matthew McConaughey este pe punctul de a face istorie dacă va câştiga un premiu Emmy
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Matthew McConaughey este pe punctul de a face istorie dacă va câştiga un premiu Emmy

  În timp ce pe reţeaua ABC, pe 2 martie, Matthew McConaughey îşi prezenta discursul de acceptare a trofeului pentru cel mai bun actor, pe canalul HBO rula serialul „True Detective“, în care acelaşi actor aducea la final aventurile unui poliţist. În vară el poate face istorie dacă va câştiga şi un premiu Emmy, devenind primul actor care este recompensat, în 2014, atât pentru rolul dintr-un film, cât şi pentru cel dintr-un serial TV.

 • FOTO Opt femei emblematice ale industriei showbiz-ului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Opt femei emblematice ale industriei showbiz-ului

  Ziua Internaţională a Femeii este un bun prilej de a ne aminti de figurile feminine proeminente din industria showbiz-ului: de la Marilyn Monroe şi Audrey Hepburn, la Angelina Jolie şi Madonna.

 • Kim Novak şi cruzimea Hollywoodului
faţă de operaţiile estetice şi îmbătrânire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kim Novak şi cruzimea Hollywoodului faţă de operaţiile estetice şi îmbătrânire

  Cultura hollywoodiană tinde tot mai multe să aprecieze noul val de actori tineri, însă, la fel de repede, exclude vechea generaţie de actori şi actriţe care nu mai intră în standardele industriei. Acest lucru a fost vizibil la cea de-a 86-a gală a premiilor Oscar, în urma căreia, după apariţia neobişnuită a celebrei Kim Novak, criteriile de apreciere au fost puse sub semnul întrebării.

 • Opt lucruri pe
care nu le ştiai până săptămâna trecută
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opt lucruri pe care nu le ştiai până săptămâna trecută

  Informaţiile despre noile cercetări, analizele calitative şi cantitative, precum şi ştirile cel puţin bizare, nu au lipsit nici în ultima săptămână, agenţia de ştiri BBC realizând o scurtă listă a acestora.

 • Philip Hoffman, condus pe ultimul drum de Meryl Streep şi Cate Blanchett
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Philip Hoffman, condus pe ultimul drum de Meryl Streep şi Cate Blanchett

  Actorul Philip Seymour Hoffman, care a murit duminica trecută, din cauza unei supradoze de heroină, a fost înmormântat vineri, în cadrul unei ceremonii funerare private, la care au participat membrii familiei acestuia, câteva staruri din lumea filmului şi prieteni apropiaţi.

 • FOTO Temerile vedetelor internaţionale, partea umană din spatele faimei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Temerile vedetelor internaţionale, partea umană din spatele faimei

  Cele mai multe celebrităţi din zilele noastre pozează în modele demne de urmat care ştiu să se prezinte în faţa publicului şi care îşi ascund defectele. Pe de altă parte, aşa cum unele vedete spun, faima nu poate să ascundă faţa umană a fiecăruia care, uneori, este îmbibată de temeri dintre cele mai diverse.

 • FOTO Celebrităţi de peste 60 de ani care îmbătrânesc sexi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Celebrităţi de peste 60 de ani care îmbătrânesc sexi

  La vârsta la care mulţi alţi oameni îşi văd liniştiţi de bătrâneţe, celebrităţi internaţionale foarte cunoscute par că îmbătrânesc sexi şi îşi menţin o atitudine tinerească. Vedete pentru care vârsta nu mai este un obstacol şi care constituie, de fapt, un atuu, fiind, de altfel, remarcate pentru acest lucru.

 • VIDEO Fraţii Grimm, cei
mai buni scenarişti de la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Fraţii Grimm, cei mai buni scenarişti de la Hollywood

  În 2012 am văzut două Albă ca Zăpada, în „Oglindă, oglinjoară“ şi „Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător“. Acum se pregătesc două filme cu Cenuşăreasa - musicalul „Into the Woods“ şi „Cenuşăreasa“.

 • Diavolul se îmbracă din nou de la Prada
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diavolul se îmbracă din nou de la Prada

  Autoarea cărţii „Diavolul se îmbracă de la prada“, Lauren Weisberger, a lansat zilele acestea un volum care continuă povestea ecranizată în anul 2006 pentru marele ecran, cu Meryl Streep şi Anne Hathaway în rolurile principale.

 • VIDEO Actriţe care fac toţi banii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Actriţe care fac toţi banii

  Tinereţea nu mai e atuul lor, dar experienţa le „răzbună“. Actriţele de peste 40 de ani nu mai pot da timpul înapoi, însă zicala „timpul înseamnă bani“ li se potriveşte perfect, căci onorariile pe care le primesc sunt o compensaţie pe măsură, iar filmele în care joacă domină box-office-ul.

 • VIDEO
Meryl Streep: „Margaret Thatcher a fost exclusă din lumea sa şi din partid“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Meryl Streep: „Margaret Thatcher a fost exclusă din lumea sa şi din partid“

  Actriţa americană Meryl Streep, interpreta fostului prim-ministru din Marea Britanie, a povestit cum a reuşit să intre în pielea lui Margaret Thatcher, în filmul „Doamna de Fier“ („The Iron Lady“ - n. r.), distins cu două Oscaruri şi alte 12 premii. Streep a analizat asemănările dintre ea şi Thatcher şi dificultăţile rolului.

 • Vedete
care ştiu să îmbătrânească frumos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vedete care ştiu să îmbătrânească frumos

  Din ce în ce mai multe vedete apelează la chirurgia plastică pentru a-şi schimba înfăţişarea sau pentru redobândi tinereţea pierdută, iar tot mai puţine staruri sunt dispuse să accepte trecerea firească a timpului şi urmele pe care acesta le lasă pe chipurile lor. Shape.com a făcut un top al starurilor care îşi arată vârsta cu demnitate.

 • Doi pe un balansoar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi pe un balansoar

  Problemele specifice amurgului vieţii şi al unei căsnicii sunt redate cu har de marii actori Meryl Streep şi Tommy Lee Jones, în comedia dramatică „Terapie de cuplu“.

 • VIDEO
Meryl Streep şi Tommy Lee Jones vorbesc
despre sex şi căsnicie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Meryl Streep şi Tommy Lee Jones vorbesc despre sex şi căsnicie

  Actriţa vorbeşte despre cea mai recentă producţie a sa, filmul „Hope Springs“, care prezintă povestea lui Kay (Meryl Streep) şi a lui Arnold (Tommy Lee Jones), un cuplu căsătorit de 30 de ani, cu o relaţie şifonată de rutină şi de trecerea timpului.

Modifică Setările