Stiri despre meniu de revelion

    3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
  • Revelion în plină
criză. Unii moldoveni vor plăti zeci de mii de lei pentru a mânca foie gras şi
caracatiţă de Anul Nou
    test tag · 11 Dec 2012, 17:22

    Revelion în plină criză. Unii moldoveni vor plăti zeci de mii de lei pentru a mânca foie gras şi caracatiţă de Anul Nou

    În noaptea de Revelion, unii moldoveni vor plăti sute de euro pentru bruschette cu foie gras şi piept de raţă cu lavandă, iar alţii se vor mulţumi cu tradiţionala salată Olivie, răcituri şi sarmale servite în intimitatea propriului cămin. Ofertele localurilor din Chişinău sunt diferite, dar rămân destul de scumpe, întrucât majoritatea depăşesc suma de 1.000 de lei pentru o persoană.

  • (GALERIE FOTO) Meniuri festive de la aşii în bucătarie
    test tag · 11 Dec 2012, 17:22

    (GALERIE FOTO) Meniuri festive de la aşii în bucătarie

    Trei dintre cei mai apreciaţi bucătari din Capitală le recomandă cititorilor ziarului „Adevărul de Seară“ să mănânce cât mai cumpătat şi cât mai sănătos în noaptea dintre ani. Mihai Ioniţă, „chef-ul“ de la Carol Parc Hotel, Georgeta Codârleanu, junior chef la Hotel Intercontinental şi Cristian Văduva, bucătarul-şef al restaurantului Classico, prezintă câte un meniu special pentru Anul Nou.

  • Brăila: Ultima strigare pentru festinul de Anul Nou (Galerie foto)
    test tag · 11 Dec 2012, 17:22

    Brăila: Ultima strigare pentru festinul de Anul Nou (Galerie foto)

    Gospodinele au preparat cozonacii şi torturile care vor fi savurate în noaptea dintre ani. La mulţi ani, 2010!- este urarea care stă pe buzele tuturor. E scrisă din ciocolată pe torturile cu frişcă şi cu luminiţe pe toate clădirile impozante din oraş.

Modifică Setările