Stiri despre meg ryan

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Keira Knightley reface cea mai cunoscută scenă de orgasm de la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Keira Knightley reface cea mai cunoscută scenă de orgasm de la Hollywood

  Revista „Vanity Fair“ are un număr special dedicat actorilor britanici care au început să cucerească Hollywood-ul. Ei au realizat un clip de prezentare pentru acest număr, iar actriţa Keira Knightley reface cel mai celebru orgasm din filme, cel din „When Sally met Harry“.

 • Meg Ryan şi John Mellencamp s-au despărţit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meg Ryan şi John Mellencamp s-au despărţit

  Actriţa americană Meg Ryan s-a despărţit de iubitul ei, cântăreţul rock John Mellencamp, din cauza distanţei dintre cei doi, muzicianul refuzând să se mute în New York, scrie contactmusic.com.

 • Secretul din spatele memorabilei scene din comedia „When Harry Met Sally“, în care Meg Ryan mimează orgasmul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretul din spatele memorabilei scene din comedia „When Harry Met Sally“, în care Meg Ryan mimează orgasmul

  Orgasmul actriţei Meg Ryan din comedia romantică a anilor '80 „When Harry Met Sally/ Când Harry a cunoscut-o pe Sally“ se numără printre scenele memorabile din istoria cinematografiei. Se pare însă că artista a avut dificultăţi pe platourile de filmare şi a cerut sfatul unui bărbat pentru a mima plăcerea, scrie „The Independent“.

 • Tom Hanks şi Meg Ryan, din nou împreună pe ecran?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tom Hanks şi Meg Ryan, din nou împreună pe ecran?

  Tom Hanks ar putea juca pentru a patra oară alături de Meg Ryan, în filmul „Ithaca“, ce va fi regizat de actriţa americană pe baza romanului „The Human Comedy“, scris de William Saroyan în 1943.

 • VIDEO Ce se întâmplă când zeci de femei mimează orgasmul într-un restaurant?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ce se întâmplă când zeci de femei mimează orgasmul într-un restaurant?

  Un grup de actori de comedie din New York, Improv Everywhere, a pus la cale o farsă pentru a binedispune clienţii unui restaurant din metropola americană. Mai multe femei au fost rugate să se alăture iniţiativei şi să recreeze celebra scenă a orgasmului mimat de actriţa Meg Ryan în pelicula „Când Harry a cunoscut-o pe Sally“, spre surprinderea angajaţiilor şi a celorlalte persoane aflate în local.

 • Ispitiţi de celebritate: vedete care şi-au înşelat partenerii cu alte staruri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ispitiţi de celebritate: vedete care şi-au înşelat partenerii cu alte staruri

  Nici măcar un dur ca boxerul de categorie grea Mike Tyson nu este ferit de dezamăgiri. Fostul campion a vorbit recent despre un episod nefericit din căsnicia sa, atunci când a surprins-o pe soţia lui în ipostaze compromiţătoare alături de nimeni altul decât actorul Brad Pitt. Însă Mike Tyson nu este singurul star care a fost înşelat, iar Brad Pitt nu este singura vedeta implicată într-un adulter celebru.

 • VIDEO Hollywoodul, „paralizat“ de botox
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Hollywoodul, „paralizat“ de botox

  Staruri precum Nicole Kidman şi Meg Ryan recurg în exces la proceduri estetice. Intervenţiile au denaturat multe chipuri celebre odinioară pentru perfecţiunea lor. Botoxul oferă iluzia tinereţii, dar există şi reversul medaliei. Substanţa „împietreşte“ fizionomiile, iar actriţele devin incapabile să mai interpreteze expresiv un rol.