Stiri despre mediatizare

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ianukovici o face pe autistul ca să-i prindă bine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ianukovici o face pe autistul ca să-i prindă bine

  Autismul lui Ianukovici sapă o prăpastie uriaşă între el şi cetăţenii ucraineni, iar vizita în China, într-un moment atât de dificil pentru ţară, nu îi va inspira mai multă înţelegere faţă de propriii cetăţeni. E ca şi cum ar vorbi idiomuri diferite, mutual incognoscibile.

 • Black Friday, cel mai mediatizat eveniment al ultimei săptămâni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Black Friday, cel mai mediatizat eveniment al ultimei săptămâni

  Black Friday, ziua în care retailerii oferă clienţilor reduceri de până la 90% pentru produsele electrocasnice şi nu numai, a fost săptămâna trecută cel mai mediatizat eveniment pe toate canalele de mediatizare. Black Friday a apărut vineri de aproape 2.300 de ori în mediul online.

 • Irinel Columbeanu, milionarul de la Izvorani cu viaţă de Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Irinel Columbeanu, milionarul de la Izvorani cu viaţă de Hollywood

  De mai bine de un deceniu, Irinel Columbeanu ţine constant prima pagină a presei mondene din România. Fie că este vorba de relaţiile sale amoroase, de ţinute excentrice sau de scandaluri conjugale, omul de afaceri, care tocmai şi-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei, este unul dintre cei mai mediatizaţi mondeni din România.

 • Zăvoranu şi Becali, cei mai mediatizaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zăvoranu şi Becali, cei mai mediatizaţi

  Oana Zăvoranu şi Gigi Becali au avut cele mai multe apariţii în presa scrisă, în luna noiembrie. Oana Zăvoranu ocupă primul loc în clasamentul celor mai mediatizate vedete feminine din mass-media românească în luna noiembrie, realizat de furnizorul de servicii de monitorizare ­mediaTRUST.

 • Suceava: Minoră dispărută de la domiciliu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suceava: Minoră dispărută de la domiciliu

  Fata în vârstă de 16 ani a dispărut din Centrul de Plasament „Speranţa“ Suceava în data de 12 aprilie 2011, fără a reveni până în prezent.

 • Chișinău: Marian Lupu, cel mai puţin mediatizat preşedinte din țările ex-sovietice, de către presa rusă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chișinău: Marian Lupu, cel mai puţin mediatizat preşedinte din țările ex-sovietice, de către presa rusă

  Şeful statului Marian Lupu figurează pe ultimele poziţii ale celor mai promovaţi de preşedinţi din spaţiul ex-sovietic, de către presa rusă. Potrivit unui studiu realizat în luna ianuarie de Agenţia de ştiri „Regnum" şi Compania „Medialogia", preşedintele interimar al Moldovei ocupă locul 13 din 17, fiind urmat doar de Toomas Hendrik Ilves, preşedintele Estoniei, şi de cei trei lideri ai regiunilor separatiste din Georgia şi

 • Craiova: Presa, vinovată pentru ucigaşii din trafic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Presa, vinovată pentru ucigaşii din trafic

  Presa a mediatizat excesiv incidentele din trafic petrecute în ultimele săptămâni în Dolj, fapt care a dus la un sentiment de nesiguranţă în rândul cetăţenilor, e de părere prefectul de Dolj, Eugen Georgescu.

Modifică Setările