Stiri despre meci

  1983 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Botoşani: Intervenţie în forţă a jandarmilor pe Municipal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Intervenţie în forţă a jandarmilor pe Municipal

  Jandarmii Detaşamentului mobil, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au intervenit în forţă pe stadionul Municipal, pentru restabilirea ordinii publice care a fost grav tulburată de către un grup de suporteri.

 • Botoşani: Debut de retur pe Municipal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Debut de retur pe Municipal

  FC Botoşani va primi sâmbătă vizita formaţiei Gloria Buzău. După o pauză de mai bine de două luni, elevii lui Cristi Popovici revin în faţa propiilor suporteri.

 • Târgu-Mureş:Victorie în amical pentru City us
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Victorie în amical pentru City us

  Formaţia mureşeană de futsal, AS City us, a câştigat amicalul disputat în compania celor de la Clujana Cluj Napoca cu scorul de 10 la 4. Jocul a reprezentat un foarte bun antrenament în vederea partidei din campionat de sâmbătă, cu Design Construct Braşov.

 • Târgu-Mureş:FCM-ul pregăteşte returul cu Deva
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:FCM-ul pregăteşte returul cu Deva

  Liderul seriei secunde a Ligii a II-a de fotbal, FC Municipal Târgu-Mureş, va susţine joi, 25 februarie, pe teren propriu, ultimul joc amical înainte de startul returului, în compania colegei de serie, Mureşul Deva. Meciul va începe la ora 15.00 şi se va desfăşura pe baza sportivă  “Transil”.

 • Târgu-Mureş:Derby la futsal în Sala Sporturilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Derby la futsal în Sala Sporturilor

  Sala Sporturilor din Târgu-Mureş va găzdui sâmbătă de la ora 19.00 poate cea mai importantă partidă de până acum a celor de la City'us, derby-ul cu Design Construct Brasov.

 • Steaua dă înapoi în conflictul cu fanii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Steaua dă înapoi în conflictul cu fanii

  Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a decis să le permită accesul tuturor suporterilor la meciul cu Ceahlăul. Astăzi este programată o ultimă discuţie cu ultraşii. Peste 5.500 de ultraşi fuseseră interzişi de conducerea grupării din Ghencea în urma protestelor la adresa patronului Gigi Becali.

 • „U“ Cluj, învinsă de Dinamo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „U“ Cluj, învinsă de Dinamo

  Universitatea Cluj a fost învinsă, scor 1-2 de Dinamo, într-un meci amical disputat pe o ploaie torenţială, în Antaya. Deşi au deschis scorul prin Huvos, „Şepcile Roşii“ au pierdut după dubla lui Zicu

 • Târgu-Mureş:City'us atacă titlul la futsal!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:City'us atacă titlul la futsal!

  Pentru liderul Ligii 1 la futsal, City’us, urmează câteva partide decisive, care vor stabili ierarhia dinaintea play-off-ului.Duminică de la ora 18.00, târgumureşenii vor întâlni în Sala Sporturilor formaţia Clujana Cluj-Napoca.

 • Remiză pentru Unirea în ultimul meci din Antalya
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remiză pentru Unirea în ultimul meci din Antalya

  Ultimul meci al echipei FC Unirea Alba Iulia, în turneul din Turcia, s-a disputat ieri după-amiază. Elevii lui Adrian Falub au reuşit să termine la egalitate, scor 0-0, disputa cu Sportist Svoge (Bulgaria, Liga I).

 • Târgu-Mureş:BC Mureş înfrântă la Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:BC Mureş înfrântă la Cluj

  Baschet Club Mureş a pierdut meciul disputat aseară în deplasare cu U Mobitelco Cluj, cu scorul de 87 la 81. Partida a avut loc la Sala Horia Demian din Cluj-Napoca şi a deschis etapa a 17-a în sezonul regulat.

 • Târgu-Mureş: Lotul City'us a reînceput pregătirile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Lotul City'us a reînceput pregătirile

  În această dimineaţă, componenţii lotului City’us Târgu-Mureş s-au reunit după pauza competiţională. Sub comanda tehnicienilor David Goncalves, Kelemen Sandor şi Raul Ungur, la primul antrenament au participat jucătorii Carlao, Klein, Moldovan – portari, Adi Almăşan, Kacso, Vitor Hugo, Nuno Miguel, Rodrigo, Lando, A. Muntean, T. Măgurean, M. Almăşan, Pedrinho, Titalo, Csoma Ferencz, Raymond, Gherman, Molomfălean şi Pedrinho