Stiri despre matei chioariu

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mesagerul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mesagerul

  Din caietul de sală (redactori - Codruţa Popov şi Gianina Jinaru-Doboş) al spectacolului cu piesa Fraţi (a nu se confunda cu Fraţii, textul lui Sebastian Barry) aflăm că ea reprezintă prima creaţie a unui scriitor american pe nume Dave Williams. A fost scrisă mai curând în glumă, e rezultatul unui pariu făcut de Williams cu nişte amici cu care ciocnea o bere. Cum pariul a fost câştigat, Dave Williams a mai înregistrat vreo două-trei recidive.

 • Hamlet şi
Subcarpaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hamlet şi Subcarpaţii

  Nu pentru că toţi actorii vor să joace Hamlet, cum ne încredinţa odinioară într-un vers celebru Carl Sandburg şi foarte mulţi dintre cei de azi nu se simt chiar foarte confortabil atunci când se văd puşi în situaţia de a rosti cum se cuvine versul clasic, a montat, în felul iconoclast în care a făcut-o, Ada Lupu Hausvater celebra piesă shakespeariană la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "LSD Theatre Show nu este teatru. Este spectacol"

  Pe 22 noiembrie, se va juca la Cafe Godot, spectacolul "LSD Theater Show", de Christopher Durang, câştigător al Premiului Tony în 2013. Regia spectacolului, în care joacă actorii Isabela Neamţu şi Matei Chioariu, este semnată de Horia Suru. Scenografia poartă semnătura lui Marian Vasii.