Stiri despre mass media

  107 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Hai şi-om scrie despre floricele, păsărele, cântecele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hai şi-om scrie despre floricele, păsărele, cântecele

  Aşa, dle Ghimpu, nu vă lăsaţi murdărit, murdăriţi-vă singur. Ne-aţi convins, sunteţi în stare să o faceţi şi fără ajutorul nostru, al jurnaliştilor. Iar noi, ca să nu vă mâniem, cuminciori, ne-om apuca să scriem despre floricele colorate, păsărele zglobii, cântecele frumuşele! Ah, da, şi despre vaci mulgătoare şi găini ouătoare, ca să nu-l supărăm nici pe başcanul Găgăuziei Mihail Formuzal.

 • Cadril la spartul târgului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cadril la spartul târgului

  Este un mare mister cum clasa politică şi, în special, câteva mândre căpetenii ale ei vor mai putea convinge data viitoare alegătorii să se apropie de urna de vot.  Sigur că vor reuşi cumva. Interesant va fi cum. Cu ce cuvinte, cu ce expresie a feţii, cu ce ton al vocii... Dacă avem noroc, vom observa poate şi câte o lacrimă pe feţele lor brăzdate de lupte şi suferinţe îndurate pentru oamenii acestui meleag aflat în calea tuturor relelor...

 • Băieţii mici se cred cocoşi mari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băieţii mici se cred cocoşi mari

  ...Luni seara m-a cuprins un dor nestăvilit de tatăl meu. Aş fi vrut să coboare de acolo din Ceruri, de unde o fi fiind, să mă privească drept în ochi ca atunci când aveam nouă ani şi să-mi spună dur şi tandru în acelaşi timp: „Capul sus, să nu te văd că boceşti pentru aşa un fleac. Eşti fata tatei, fata tatei e puternică, nu plânge!“.

 • Kulturkampf
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kulturkampf

  Am vizionat filmul demn de moartea unui regizor care a manipulat nu doar trecutul, dar şi prezentul. Îndeplinirea dorinţei acestuia, exprimată în familie, de a fi după moarte incinerat a provocat apelul Patriarhiei. Restul s-a amplificat de la sine, mass-media reflectând pe larg „delirul funerar“. Într-un cuvânt (compus!), am avut o variantă autohtonă de Kulturkampf.

 • Tabloidul Cancan dispare
de pe print
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tabloidul Cancan dispare de pe print

  Tabloidul Cancan nu va mai apărea în ediţia printată, concentrându-se numai pe internet, au anunţat reprezentanţii cotidianului.

 • Poza zilei: Sacrificii pe altarul mass-media
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poza zilei: Sacrificii pe altarul mass-media

  Mesajul pe care vor să îl dea cameramanii de televiziune din Vrancea este că au învăţat bine lecţia de jurnalism care spune că dacă cineva te dă afară pe poartă, atunci sari pârleazul.

 • FOTO Cum protestează intelectualii: miting cu mai mulţi jurnalişti, decât protestatari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cum protestează intelectualii: miting cu mai mulţi jurnalişti, decât protestatari

  Mitingul organizat marţi în faţa Prefecturii Bihor, de către avocatul Petru Trif, a fost un adevărat eşec. Supranumit „mitingul intelectualilor orădeni", fiindcă organizatorul miza în special pe participarea medicilor, avocaţilor şi profesorilor, primul protest autorizat de la Oradea a strâns de două ori mai mulţi reprezentanţi ai mass-mediei, decât contestatari ai sistemului social-politic.

 • Maria Alexandra Mortu este olimpica care vrea carieră în mass media
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maria Alexandra Mortu este olimpica care vrea carieră în mass media

  A fost premiată la fazele naţionale ale Olimpiadei de Limba şi Literatura Română şi îşi doreşte ca peste ani să-şi folosească condeiul ca jurnalist. Cu un braţ încărcat de diplome şi premii , eleva din clasa a opta de la Şcoala Generală Nicolae Titulescu din Buzău, poveşteşte cum a ajuns să îndrăgească literatura şi cum şi-a construit visul de a deveni jurnalist.

 • Retorica aniversărilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Retorica aniversărilor

  1940 : un an care a lăsat urme adânci în istoria şi în conştiinţa naţională a Franţei, ca şi a României. De câteva săptămâni bune, presa şi mass-media franceză rediscută capitularea.

 • Mass-media americană şi-a pierdut „dreptul de a face greşeli“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mass-media americană şi-a pierdut „dreptul de a face greşeli“

  SUA par a fi uitat de primul amendament al Constituţiei sale, sugerează măsuri recente ale unor tribunale şi agenţii federale. Mai mulţi ziarişti americani au protestat faţă de condamnarea unui editor care a publicat informaţii greşite. Curtea Constituţională nu e de partea lor.

 • Presa ca un şvaiţer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Presa ca un şvaiţer

  Sunt oameni în presă care nu trăiesc din ceea ce publică, ci o fac - şi încă foarte bine - din ceea ce NU publică.

 • Al patrulea val de comunicare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Al patrulea val de comunicare

  Chiar sub impactul tehnologiilor actuale, peste 20 de ani, modelele de interacţiune şi de comunicare socială vor fi diferite. Nici mass-media nu rămâne neschimbată.

Modifică Setările