Stiri despre masaj

  142 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Piteşti: Masaj gratuit cu pietre de jad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Masaj gratuit cu pietre de jad

  Un centru din Piteşti le oferă clienţilor posibilitatea de a beneficia, fără să plătească, de masaj cu pietre de jad. Cei care se conving de scopurile terapeutice ale aparatelor de masaj le pot achiziţiona.

 • Oprea Niţescu, masorul cu degete fermecate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oprea Niţescu, masorul cu degete fermecate

  Oprea Niţescu sau nea Rică, aşa cum este cunoscut de sportivi, este cel mai vârstnic şi mai experimentat masor din lumea sportului românesc. Prin mâinile lui nea Rică au trecut de-a lungul timpului sute de sportivi printre care Mircea Sandu, Cristian Poteraş, Gheorghe Hagi, Ioan Andone şi Gabi Balint.

 • Au dat legumele pe ora de masaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au dat legumele pe ora de masaj

  Pieţarii craioveni se îmbulzesc la termomasaj şi la acupunctură. Zeci de pensionari din toate zonele Olteniei stau zilnic la coadă pentru a nu rata şedinţele gratuite de recuperare.

 • Saună şi masaj la „Ştefan cel Mare“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Saună şi masaj la „Ştefan cel Mare“

  Studenţii de la Facultatea de Sport sunt cei care se vor ocupa de relaxarea sucevenilor, sub supraveghere. Sucevenii cu probleme de sănătate sau care vor să se relaxeze la saună ori la masaj au la dispoziţie Complexul de Nataţie şi Kinetoterapie din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare“ (USV).

 • PORTRET / Orădeanca Maria Gafencu şi-a transformat meseria în afacere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PORTRET / Orădeanca Maria Gafencu şi-a transformat meseria în afacere

  După douăzeci de ani de experienţă în domeniul medical, Maria şi-a luat inima în dinţi şi şi-a deschis propria afacere. Maria Gafencu a terminat Şcoala postliceală Sanitară şi apoi s-a angajat ca şi asistent medical de fizioterapie la Centrul de recuperare din Băile Felix.

 • Stresul, alungat cu masaje şi saună la centrele SPA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stresul, alungat cu masaje şi saună la centrele SPA

  Pietrenii cu venituri peste medie merg la astfel de saloane pentru a se relaxa. Patronii centrelor obţin profituri importante de pe urma contractelor cu firmele private. Companiile mari îşi fidelizează angaja-ţii cu abonamente la SPA.

 • Exclusiv: Orbul cu mâini de aur a vindecat mii de oameni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exclusiv: Orbul cu mâini de aur a vindecat mii de oameni

  Vasile Ilieş lucrează în spital de 25 de ani şi a pus pe picioare, la propriu, mii de pacienţi.  Este unul dintre puţinii orbi care au reuşit să-şi găsească un loc de muncă pentru a-şi îngriji familia.

 • Orbit de medici, un buzoian îşi animă viaţa prin masaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orbit de medici, un buzoian îşi animă viaţa prin masaj

  Un bărbat a fost lăsat fără vedere de către medici de la vârsta de 14 ani, însă această deficienţă  nu l-a împiedicat să aibă o ocupaţie. Costel Anton are 40 de ani şi de mai bine de 20 de ani nu mai vede deloc. Cu toate acestea el a reuşit să aibă un loc de muncă timp de 13 ani în Bacău, iar după ce firma de acolo s-a desfiinţat el a învăţat tainele masajului.

 • Târgu-Mureş:Centru de zi pentru copiii din Reghin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Centru de zi pentru copiii din Reghin

  Organizaţia Caritas Alba Iulia va deschide la Reghin un centru de zi pentru dezvoltarea şi educarea timpurie a copiilor, la începutul lunii februarie. Centrul de zi se va adresa nevoilor multiple ale copiilor în primii ani de viaţă.

 • Când sunt indicate curele cu oţet aromatic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când sunt indicate curele cu oţet aromatic

  În caz de oboseală, insomnie, depresie, viroză respiratorie sau chiar de reumatism, curele sau frecţiile cu oţet aromatic preparat din plante ne revigorează şi ne ajută să ne menţinem în formă.

 • Terapie de relaxare cu pietre fierbinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terapie de relaxare cu pietre fierbinţi

  Nemţenii pot scăpa de stres cu ajutorul rocilor vulcanice. În România, tehnica este nou introdusă pe piaţă, dar este o practică străveche a chinezilor. 

 • Portret/Ilie Costin, fotbalistul ajuns maseur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret/Ilie Costin, fotbalistul ajuns maseur

  Cel mai mult îi place să facă masajul de refacere. Nemţeanul nu poate trăi decât în preajma sportivilor, iar în timpul liber preferă să pescuiască. Ilie Costin iubeşte sportul şi în mod special fotbalul. De altfel, la vârsta de 12 ani activa deja în echipa de juniori a Ceahlăului, ca extremă dreaptă.

 • Cum îţi faci singur masaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi faci singur masaj

  Când nu vă permiteţi luxul de a merge la un profesionist care să vă ia cu mâna durerea din muşchi, puteţi încerca pe cont propriu.

 • Cele mai rapide metode de revigorare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai rapide metode de revigorare

  Un masaj săptămânal, o plimbare cu bicicleta şi un meniu echilibrat vă pot energiza rapid. Orele de somn insuficiente şi stresul cotidian îşi spun cuvântul, lăsându-ne lipsiţi de putere. Contrar percepţiei generale, sportul nu ne oboseşte, ci ne energizează.

 • Masajul Tui Na echilibrează energetic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Masajul Tui Na echilibrează energetic

  Tehnicile folosite în masajul asiatic stimulează capacităţile de autovindecare a organismului, terapia ajutând la armonizarea forţelor vitale din corp şi la echilibrarea energiilor.

Modifică Setările