Stiri despre marsul pentru basarabia

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Live Text: Marşul pentru Basarabia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Live Text: Marşul pentru Basarabia

  Duminică, 12 octombrie, mii de oameni ies în stradă, în Bucureşti, pentru Basarabia! Bucureştenii se întâlnesc pe Şoseaua Kiseleff, de unde vor porni în marş pentru a cere Unirea. Aici vom transmite live-text Marşul pentru Basarabia! Urmăriţi transmisia live pe privesc.eu!

 • Nu te scuza. Duminică ne vedem la Marşul Unionist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu te scuza. Duminică ne vedem la Marşul Unionist

  Nu ai nicio scuză pentru a nu veni la Marşul Unionist de duminică. Suntem cu toţii experţi în a da recomandări, în a scrie o bună critică la adresa celorlalţi, dar când e vorba de a face efectiv ceva constructiv foarte mulţi dintre români îşi pierd elanul.

 • 9 puncte pentru Unire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  9 puncte pentru Unire

  Pe măsură ce petrecem tot mai multe ore din viaţa noastră online, şi metodele de promovare a unei manifestaţii stradale trebuie să se adapteze. Nu este şi nu trebuie să fie singura metodă de promovare, însă activismului online pentru popularizarea unui eveniment joacă un rol din ce în ce mai mare.

 • 7 motive să nu te
duci la marşul unionist din 12 octombrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 motive să nu te duci la marşul unionist din 12 octombrie

  Mişcarea unionistă din  România a prins din ce în ce în ce mai tare la public, în ultimii ani. Insistenţa promotorilor şi, nu de puţine ori, vehemenţa acestora a reuşit să atragă din ce în ce mai mulţi susţinători. În data de 12 actombrie, unioniştii organizează un marş, în Bucureşti, care are drept scop sensibilizarea opiniei publice asupra tematicii unioniste.

 • Mii de oameni în stradă pentru o cauză?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mii de oameni în stradă pentru o cauză?

  Duminică, 12 octombrie, mii de oameni vor ieşi în stradă în Bucureşti. Nu, nu e bradul de Crăciun, nici vreo serbare pe 23 august organizată de vreun partid, ci e vorba despre o cauză civică. Cum? Vă spun acum...

 • Am 28 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Am 28 de ani

  Peste jumătate din aceşti ani mi i-am dedicat integral unei cauze. Şi pentru că eu cred că putem mai mulţi-mai mult-mai bine, şi pentru că pe 12 octombrie mii de oameni ca şi mine vor ieşi în stradă pentru o idee, simt nevoia să vă fac să înţelegeţi şi voi...

Modifică Setările