Stiri despre mars biciclisti

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Războiul civil
de weekend, dintre bucureşteni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul civil de weekend, dintre bucureşteni

  Vă amintiţi bancul ăla cu Bulă, care se lăuda la şcoală că a făcut o faptă bună trecând o bătrânică strada? Şi când îl întreabă profesoara dacă i-a mulţumit, Bulă spune că nu, pentru că băbuţa n-avea nicio treabă pe partea cealaltă a străzii?! Cam aşa e şi viaţa în weekend a bucureştenilor care nu sunt adepţii sectei bicicliştilor, maratoniştilor, motocicliştilor sau altor asemenea adoratori ai mijlocelor de locomoţie de „nişă“.

 • De ce şoferii trebuie să susţină marşul bicicliştilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce şoferii trebuie să susţină marşul bicicliştilor

  Sâmbătă, 23 aprilie 2016, bucureştenii vor ieşi cu bicicletele în stradă pentru a protesta împotriva modului în care autorităţile locale administrează oraşul. Aflat la a 8-a ediţie, marşul este cunoscut sub numele de „Oraş pentru oameni!”. Şi de data aceasta, administraţia locală a refuzat dialogul pe subiectele motivelor de protest.

 • 8000 de roţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  8000 de roţi

  Am plecat de-acasă cu gândul că dintre cei peste 3500 de înscrişi pe facebook ca participanţi la marşul biciclistic, cu noroc, vor veni 2000. Asta pentru că bicicliştii bucureşteni sunt o comunitate destul de separată pe grupuleţe, iar orgoliile sunt pe măsură.

 • “Bucureştiul pedalează”, la ediţia a II-a
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  “Bucureştiul pedalează”, la ediţia a II-a

  Iubitorii mersului pe bicicletă din Capitală sunt aşteptaţi duminică la cea de-a doua ediţie a manifestării „Bucureştiul pedalează”, organizată de Asociaţia “Clubul Bicicliştilor”.

Modifică Setările