Stiri despre marketizator

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • O mică jalbă digitală către Guvernul României, de la un antreprenor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O mică jalbă digitală către Guvernul României, de la un antreprenor

  Un antreprenor român este faultat de legile ţării noastre fără să aibă nicio vină. Asta se întâmplă destul de des în România de azi din cauza legislaţiei care e gândită parcă să facă viaţa grea antreprenorului mai degrabă decât să-l ajute să prospere (şi în felul asta să-şi plătească şi taxele pe care statul le cere la orice colţ).

 • Nu totul este roz: antreprenoriat fără bani, fără timp, fără siguranţa zilei de mâine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu totul este roz: antreprenoriat fără bani, fără timp, fără siguranţa zilei de mâine

  Citim peste tot poveşti de succes care încep cu fraze precum "a renunţat la viaţa de corporatist şi acum face milioane de euro", poveşti ale unor oameni care "trăiesc visul independenţei" prin proiecte proprii. Nu multe dintre aceste poveşti de succes ating însă laturi mai puţin plăcute – acele momente în care antreprenorii se dau, uneori la propriu, cu capul de pereţi şi au insomii săptămâni la rând.

 • Valentin Radu, Marketizator: Un om care s-a căsătorit cu munca nu este un om complet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Valentin Radu, Marketizator: Un om care s-a căsătorit cu munca nu este un om complet

  Este unul dintre cei mai dinamici jucători din piaţa de performance marketing şi conversion şi vrea până la finalul anului să îşi crească echipa de patru ori, ajungând la 30 de angajaţi. “Încercăm cu toţii să ieşim din paradigmele toxice, moştenite de la generaţiile anterioare «mă duc la scârbici», «timpul trece, leafa merge»”, spune, cu umor, Valentin Radu, fondator şi CEO al Marketizator.

Modifică Setările