Stiri despre marius manole

  135 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Marius Manole şi Medeea Marinescu susţin „Noaptea
Teatrului Tânăr”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marius Manole şi Medeea Marinescu susţin „Noaptea Teatrului Tânăr”

  Vineri noaptea, începând cu ora 19.30 şi până spre zori, va avea loc un adevărat maraton teatral, prima ediţie a evenimentului „Noaptea Teatrului Tânăr”, prin care organizatorii îşi propun să aducă energia de la celebrul festival Ideo Ideis pe scena ArCuB din Bucureşti.

 • Interviurile FNT Marius Manole: „Un popor fără cultură e un popor uşor de manipulat şi tocmai asta se doreşte”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Interviurile FNT Marius Manole: „Un popor fără cultură e un popor uşor de manipulat şi tocmai asta se doreşte”

  Este unul dintre cei mai prolifici actori ai tinerei generaţii. A ajuns la performanţa de a juca în trei spectacole în aceeaşi zi şi în peste 30 de reprezentaţii într-o lună! Regizorii îl distribuie în diverse roluri, pe care le joacă mereu cu talent şi cu pasiune. La 36 de ani, Marius Manole se află "pe val" şi vine la Interviurile FNT să povestească despre marea sa iubire: teatrul.

 • Lia Bugnar trece şi prin „Perete“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lia Bugnar trece şi prin „Perete“

  Întâmplarea a făcut ca, în acelaşi timp cu noua premieră a lui Andrei Şerban, „Omul cel bun din Seciuan“, să văd şi o nouă montare datorată Liei Bugnar: „Peretele“, la Teatrul Metropolis. Actorii, în cea mai mare parte tineri, sunt buni şi cântă şi (se) joacă cu vervă şi poftă de a apărea în faţa publicului, dar conceptul este în întregime liabugnarian, propunând o formulă de teatru accesibilă publicului „nedus“ la prea multe spectacole.

 • Iminenţa exploziei. Energia „Butoiului cu pulbere“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iminenţa exploziei. Energia „Butoiului cu pulbere“

  „Viaţa şi teatrul“ sunt reunite intens în spectacolul „Butoiul cu pulbere“, de Dejan Dukovski, în regia lui Felix Alexa, cea mai recentă premieră a Teatrului Naţional Bucureşti (TNB).

 • FOTO Regizorul Yuri Kordonsky: „Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ sunt actori-fetiş pentru mine“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Regizorul Yuri Kordonsky: „Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ sunt actori-fetiş pentru mine“

  Ucraineanul Yuri Kordonsky, cunoscut în România pentru spectacolele sale puse în scenă în Capitală, printre care „Unchiul Vania“, „Căsătoria“, „Inimă de câine“ şi „Îngropaţi-mă pe după plintă“, îşi aminteşte de părinţii săi, de duritatea aparentă a tatălui, un ofiţer cu „o inimă mare“, de copilăria petrecută la Odesa şi de motivele pentru care a ales să emigreze în Statele Unite în 2001 şi să facă spectacole în România.

 • Gala Tânărului Actor HOP: din 204 candidaţi, au rămas în finală 38
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gala Tânărului Actor HOP: din 204 candidaţi, au rămas în finală 38

  Interes crescut pentru tinerii actori care s-au înscris la preselecţiile Galei Tînărului Actor HOP, care va avea loc în perioada 9-12 septembrie, la Costineşti. Juriul a avut o misiune dificilă, dar la final a ales 38 de finalişti din peste 200 de actori înscrişi.

 • Rezultatele preselecţiei Galei Tânărului Actor – HOP 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rezultatele preselecţiei Galei Tânărului Actor – HOP 2014

  Pe 15, 16 şi 17 iulie UNITER a organizat, la Teatrul Naţional Bucureşti, preselecţia pentru Gala Tânărului Actor, unde s-au prezentat 179 de tineri absolvenţi ai facultăţilor de teatru din Bucureşti şi din ţară. Ediţia a XVII-a a Galei se va desfăşura la Costineşti, în perioada 9-12 septembrie 2014.

 • Replici de la preselecţia Galei Tânărului Actor – Hop 2014: „Nu, nu are un cuţit. Are un mop!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Replici de la preselecţia Galei Tânărului Actor – Hop 2014: „Nu, nu are un cuţit. Are un mop!“

  Pe 15 iulie a început preselecţia Galei Tânărului Actor – Hop, organizată de UNITER, la Teatrul Naţional Bucureşti. Replicile hazlii ale tinerilor actori au binedispus juriul pentru secţiunea „grup“, format din Ana Ciontea, Claudiu Groza şi Cristian Theodor Popescu. Cei care au urcat pe scenă pentru proba individuală au fost statornici, entuziasmaţi şi dispuşi să îi impresioneze pe Radu Afrim, Marius Manole şi Mihaela Michailov.

 • Premiera „Hoţi”, de Dea Loher, în regia lui Radu Afrim, la Naţional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiera „Hoţi”, de Dea Loher, în regia lui Radu Afrim, la Naţional

  Spectacolul Hoţi de Dea Loher este o comedie a unor vieţi fără scop, o colecţie de fragmente smulse din aceste vieţi – îl fac pe regizorul Radu Afrim să orchestreze un spectacol al inexplicabilului acţiunilor umane, al emoţiilor amestecate, îl fac să deseneze, pe fundul crăpat al lacului secat, tabloul amar de amuzant al societăţii noastre.

 • FOTO Corect şi cam atât
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Corect şi cam atât

  „O noapte furtunoasă“, piesă de la a cărei premieră „cu scandal“ se împlinesc în 2014 exact 125 de ani, a fost înscenată la Televiziunea Română de Mihai Manolescu.

 • VIDEO Regizorul Radu Afrim: „Totul e putred în România“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Regizorul Radu Afrim: „Totul e putred în România“

  Regizorul Radu Afrim şi actorul Marius Manole au vorbit la Adevărul Live despre culisele unui spectacol postmodern, „Năpasta“, după textul celui mai cunoscut dramaturg român, I.L. Caragiale. În spectacol, Marius Manole interpretează rolul lui Ion nebunul, care moare „înghiţit“ de pământ.

 • Să căutăm ce nu ştim...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să căutăm ce nu ştim...

  Lăudabilă, excelentă iniţiativa editurii bucureştene Nemira de a întocmi şi publica volumul intitulat „Academia itinerantă Andrei Şerban ˗ Cartea Atelierelor“.

 • Spectacolele de la Gala HOP ajung la Bucureşti, în perioada FNT
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacolele de la Gala HOP ajung la Bucureşti, în perioada FNT

  Gala Tânărului Actor HOP, care a avut loc în luna septembrie 2013 în staţiunea Costineşti, se mută În Pod la Historia (str. Sf. Dumitru nr. 3) din Capitală, în perioada 26 octombrie – 1 noiembrie. Evenimentul face parte din programa Festivalului Naţional de Teatru şi este iniţiat de actorul Marius Manole. Spectacolele încep zilnic de la ora 21.00.

 • „Revizorul“ lui Gogol, într-o nouă adaptare la Teatrul Naţional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Revizorul“ lui Gogol, într-o nouă adaptare la Teatrul Naţional

  Spectacolul „Revizorul“, după textul lui Nikolai Vasilievici Gogol, este repus în scenă, pe 11 octombrie, de o echipă formată exclusiv din români, la Teatrul Naţional Bucureşti. Reprezentaţia este regizată de Felix Alexa şi se va mai desfăşura pe 19 octombrie.

 • Spectacolele „Noi 4“ şi „Zic-Zac“, la Gala Tânărului Actor „HOP“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacolele „Noi 4“ şi „Zic-Zac“, la Gala Tânărului Actor „HOP“

  „Noi 4“, din distribuţia căruia fac parte Lia Bugnar şi Marius Manole, alături de spectacolul „Zic-Zac“, de Andreea Gavriliu, se numără printre reprezentaţiile care se vor ţine la Gala Tânărului Actor „HOP“, aflată la cea de-a XVI a ediţie, ce se va desfăşura anul acesta la Costineşti, în perioada 4-8 septembrie.

 • VIDEO Copiii storc lacrimi la Alexandria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Copiii storc lacrimi la Alexandria

  Vreme de zece zile (7-16 august), în judeţul Teleorman, sute de tineri au luat parte la unul dintre cele mai importante proiecte de educaţie alternativă din România – Festivalul Naţional de Teatru Tânăr „Ideo Ideis“.

 • Darul unor „Suflete de aur“ pentru un suflet de copil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Darul unor „Suflete de aur“ pentru un suflet de copil

  Numeroşi artişti din sfera muzicală şi teatrală s-au reunit, sâmbătă-seară, pe scena Teatrului Naţional într-un spectacol-cocktail pentru ajutorarea unei fetiţe de şapte ani care suferă de cancer.

 • Nominalizările UNITER. Cu ochii pe tineri, dar nu oricum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nominalizările UNITER. Cu ochii pe tineri, dar nu oricum

  Lari Georgiescu nu e Giselle. Un lucru e sigur descumpănitor şi sare în ochi din prima pe această listă de nominalizări pentru premiile Uniter. Cum poate figura Lari Giorgiescu, altminteri un actor foarte merituos, la categoria cel mai bun actor, pentru prestaţia sa din spectacolul de teatru coregrafic „D-ale noastre”?

 • Cărţi noi de dragoste, de Sfântul Valentin şi Dragobete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cărţi noi de dragoste, de Sfântul Valentin şi Dragobete

  În spiritul sărbătorilor dragostei care se apropie, Sfântul Valentin (14 februarie) şi Dragobete (24 februarie), iubitorii de lectură s-au putut delecta, pe 11 februarie, cu câteva pasaje din volumul „7 poveşti de dragoste“, în inconfundabila lectură a actorului Marius Manole.

 • Victor Rebengiuc sau cel care are putere pentru noi toţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Rebengiuc sau cel care are putere pentru noi toţi

  Când am primit propunerea de a scrie despre domnul Rebengiuc am fost foarte fericit. Poate pentru că simţeam de mult nevoia să-i mărturisesc cât de mult îl admir sau ce emoţii am avut la prima întâlnire sau cât înseamnă privirea lui liniştitoare şi plină de încurajări în timpul unui spectacol.

Modifică Setările