Stiri despre marilena murariu

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Pastelurile artistei Marilena Murariu, expuse de joi la Elite Art Gallery
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pastelurile artistei Marilena Murariu, expuse de joi la Elite Art Gallery

  Până pe 11 noiembrie, Elite Art Gallery vă aşteaptă la expoziţia personală a artistei Marilena Murariu, intitulată „O lume în pastel“. Deschiderea oficială a expoziţiei va avea loc joi, 27 octombrie, la ora 18.30, la sediul din Piaţa Naţiunilor Unite, nr. 3-5. Evenimentul aduce în atenţia publicului lucrări realizate în pastel ce punctează un parcurs artist fructuos şi sintetizează natura printr-o abordare plastică personalizată.

 • „Bucureştiul
Nevăzut“ se vede la Ateneu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Bucureştiul Nevăzut“ se vede la Ateneu

  Începând cu 1 septembrie, la Atenerul Român, Elite Art Gallery oferă publicului o expoziţie inedită cu titlul de „Bucureştiul Nevăzut“. Expoziţia reuneşte lucrările artiştilor Sanda Buţiu, Daniela Donţu, Mihail Gavril, Mirela Hagiu, Marilena Murariu, Nadejda Lungu şi Silviu Parascan. Proiectul cu acest titlu reprezintă prin lucrări de artă zonele periferice ale oraşului.

 • „Pictori de azi la Balcic“, o nouă vară, o nouă ediţie a proiectului iniţiat de artista Marilena Murariu. Şapte artişti îşi expun lucrările la Elite Art Gallery
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Pictori de azi la Balcic“, o nouă vară, o nouă ediţie a proiectului iniţiat de artista Marilena Murariu. Şapte artişti îşi expun lucrările la Elite Art Gallery

  Elite Art Gallery vă invită începând de miercuri să vizitaţi expoziţia de grup ,,Pictori de azi la Balcic”. Evenimentul reuneşte lucrările artiştilor Dan Cioca, Marilena Murariu, Constantin Neamţu, Ştefan Pelmuş, Vasile Pop-Negreşteanu, Valeriu Şuşnea şi Corneliu Vasilescu. Proiectul a fost iniţiat în 2004 de pictoriţa Marilena Murariu şi Elite Club UNESCO, la sugestia regretatului scriitor şi comentator al fenomenului plastic Iordan Chimet.

 • Marilena Murariu, artista care le-a pictat pe Elena Ceauşescu şi Elena Udrea goale, loveşte din nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marilena Murariu, artista care le-a pictat pe Elena Ceauşescu şi Elena Udrea goale, loveşte din nou

  Cunoscuta pictoriţă Marilena Murariu, specializată în ultimii ani în lucrări satirice la adresa lumii politice româneşti, reia o parte din aceste picturi într-o expoziţie care se va vernisa luni, 28 martie, de la ora 18.00, la galeria Căminul Artei (str. Biserica Enei, nr.16). În toamnă, expoziţia Marilenei Murariu a fost interzisă la Cercul Militar Naţional, motivându-se că "armata nu face politică".

 • Moş Teacă trăieşte şi este critic de artă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moş Teacă trăieşte şi este critic de artă

  Cunoscuta pictoriţă Marilena Murariu a emis acest comunicat de presă, în legătură cu interzicerea de către Cercul Militar Naţional a expoziţiei sale “Mulţumesc, maître Bosch”, al cărei vernisaj trebuia să aibă loc în această seară acolo. Lucrările vor putea fi admirate totuşi la Casa Goldart (Intrarea I.L. Caragiale, nr. 1), timp de o săptămână, începând de azi de la ora 19.00.

 • Elena Udrea, dezbrăcată de inhibiţii de către o pictoriţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elena Udrea, dezbrăcată de inhibiţii de către o pictoriţă

  Pictorița Marilena Murariu, care este și muzeograf și expert acreditat de Ministerul Culturii, a realizat o serie de picturi cu cele mai faimoase Elene din istoria României, pe care le-a inclus în expoziţia de pictură „Despre Elena în general".

Modifică Setările