Stiri despre mariana camarasan

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Fără relevanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fără relevanţă

  Conferinţa, discursul respectă în suficient de multe privinţe o seamă dintre principalele reguli specifice teatrului.

 • Pascal Bruckner, Romeo Castellucci şi compania israeliană MASH, în cea de-a două săptămână Undercloud
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pascal Bruckner, Romeo Castellucci şi compania israeliană MASH, în cea de-a două săptămână Undercloud

  În prima săptămână a ediţiei aniversare Undercloud, spectacolele s-au jucat cu casa închisă, majoritatea reprezentaţiilor fiind sold-out cu mai multe zile înainte de a fi prezentate. Cea de-a doua săptămână a festivalului aduce noi invitaţi de marcă şi evenimente speciale: Pascal Bruckner, prieten al Festivalului, va viziona două spectacole după primele sale piese, scrise special pentru UNDERCLOUD: „Crăciunul Preşedintelui” şi „Cu ce vă servesc?”

 • Jurnal de
premiere bucureştene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnal de premiere bucureştene

  Însemnările mele de azi sunt prilejuite de câteva spectacole produse de Teatrele bucureştene. De Teatrul Metropolis, de Teatrul Odeon şi Teatrul de Comedie. Montate de regizori aparţinând unor generaţii diferite - Mariana Cămărăşan, Dragoş Galgoţiu şi, respectiv, Radu Iacoban. Vom vedea mai jos şi cu ce rezultate.

 • Eternul
interbelic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eternul interbelic

  1. În cheie bufă, Comedia romantică Idolul şi Ion Anapoda, scrisă de George Mihail Zamfirescu în anul 1935, este montată de  Mariana Cămărăşan şi de Toma Dănilă pe scena de la ArCub într-un asemenea chip încât nimeni nu ar putea spune vreodată că a fost invitat să vadă un spectacol din „alte vremi”.

 • Homo viator
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Homo viator

  Pe la mijlocul anilor 70 ai secolului trecut i-au fost redescoperite piesele şi au fost publicate în volum, iar în anii 80 una dintre ele a avut parte de o reprezentare meteorică la Teatrul Dramatic din Braşov. Aşa că Gellu Naum, cel mai înzestrat suprarealist român a trebuit să aştepte anii 90 pentru a fi reprezentat pe scenă.

 • Oana
Pellea şi întâlnirea cu Gellu Naum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oana Pellea şi întâlnirea cu Gellu Naum

  Spectacolul „N(aum)”, după texte de Gellu Naum, cu Oana Pellea şi Cristina Casian, va avea premiera în această seară la Teatrul Metropolis din Bucureşti, la ora 19.00, următoarea reprezentaţie fiind programată pe data de 12 noiembrie.

 • Comunism şi „Virginia Woolf“ pe Lipscani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comunism şi „Virginia Woolf“ pe Lipscani

  În cadrul Festivalului de Teatru Independent care se află în desfăşurare la Bucureşti, până pe 10 septembrie, la Teatrul „La Muse", astăzi vor fi prezentate două spectacole semnate Mariana Cămărăşan

 • Bravo, Amalia!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bravo, Amalia!

  Ar trebui să se scrie în fiecare zi câte o cronică la spectacolul „Amalia respiră adânc“, montat de Mariana Cămărăşan la Teatrul Act din Bucureşti. Teatrul de pe Calea Victoriei a închis stagiunea cu un spectacol de diamant, un lung poem în proză despre un destin trecut prin comunism şi ieşit pe uşa din dos a istoriei personale.