Stiri despre marian munteanu

  110 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mai multe ONG-uri cer PNL retragerea lui Marian Munteanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai multe ONG-uri cer PNL retragerea lui Marian Munteanu

  Mai multe organizaţii neguvernamentale, între care Institutul de Politici Publice (IPP), Societatea Academică Română (SAR), Romani Criss şi ACCEPT, au dat publicităţii un ”Apel pentru democraţie şi valori europene”, în care cer PNL retragerea candidaturii lui Marian Munteanu pentru Primăria Capitalei.

 • Umbra lui Măgureanu la PNL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Umbra lui Măgureanu la PNL

  Suntem surprinşi de lansarea lui Marian Munteanu în postura de candidat al PNL pentru fotoliul de primar al Capitalei la fel cum am fost surprinşi de apariţia martirului exemplar al Pieţei Universităţii alături de Virgil Măgureanu în Partidul Naţional Român. Chiar dacă acum „dom’ profesor” nu a mai coborât de la Giurtelecul Hododului pentru poza oficială, umbra lui bântuie prin PNL.

 • Marian Munteanu, despre Marian Munteanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marian Munteanu, despre Marian Munteanu

  Pe Marian Munteanu l-am cunoscut în 2007. Un om sociabil, cult, deschis dialogului. Ucenicul lui P. Ţuţea aşa cum îi place să se caracterizeze. L-am invitat la o discuţie cu elevii mei de atunci despre Marian Munteanu.

 • Analiză. În ce măsură resetează Marian Munteanu lupta pentru Capitală. „PNL aminteşte de Radu Câmpeanu, când l-a
propus pe Regele Mihai la Preşedinţie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Analiză. În ce măsură resetează Marian Munteanu lupta pentru Capitală. „PNL aminteşte de Radu Câmpeanu, când l-a propus pe Regele Mihai la Preşedinţie“

  Candidatul PNL la Primăria Capitalei rămâne stindardul luptei anticomuniste din 1990. Însă flacără aprinsă atunci la Universitate s-a stins treptat, iar Marian Munteanu nu mai poate fi considerat azi o emanaţie credibilă a societăţii civile, susţin analiştii. Privit strict din unghi politic, Munteanu e ca apa sfinţită: atrage voturi din zona naţionalistă, dar pierde electoratul tradiţional al PNL.

 • O amintire cu Marian Munteanu. Tabloul oval
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O amintire cu Marian Munteanu. Tabloul oval

  Singurele lucruri care mă leagă de Marian Munteanu sunt amintirea unui interviu pe care i l-am luat pe la începutul anului 1991 şi o bătaie pe care, tot cam pe-atunci, era s-o încasez într-o noapte, în gara Mărăşeşti: din cauza unei oarecare asemănări fizice, nişte beţivi au crezut că-l au în faţă pe însuşi liderul de la televizor şi ţineau morţiş să-i dea la cap şi la coaste cu câteva dintre convingerile lor.

 • Dragnea, despre candidatura lui Munteanu: Sunteţi siguri că săptămâna viitoare va fi tot el? E ca în Petrică şi Lupul!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragnea, despre candidatura lui Munteanu: Sunteţi siguri că săptămâna viitoare va fi tot el? E ca în Petrică şi Lupul!

  Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că nu doreşte să comenteze intrarea în cursa pentru Primăria Capitalei a lui Marian Munteanu, din partea PNL, pentru că nu ştie dacă săptămâna viitoare tot el va fi candidatul liberalilor şi a adăugat că desemnarea candidatului PNL peste ca în povestea ”Petrică şi Lupul”.

 • Predoiu îl contrazice pe Blaga: Nu îmi aparţine nominalizarea lui Marian Munteanu, nu vreau să-mi arog merite necuvenite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Predoiu îl contrazice pe Blaga: Nu îmi aparţine nominalizarea lui Marian Munteanu, nu vreau să-mi arog merite necuvenite

  Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu l-a contrazis, miercuri, pe liderul Vasile Blaga, într-o postare pe Facebook, privind paternitatea ideii de nominalizare a lui Marian Munteanu, din partea PNL, în cursa pentru Primăria Capitalei, el arătând că nu el a venit cu această idee şi nu îşi poate aroga „merite necuvenite”, potrivit News.ro.

 • Cum a explicat Marian Munteanu asocierea cu Virgil Măgureanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a explicat Marian Munteanu asocierea cu Virgil Măgureanu

  După evenimentele din 1990, Marian Munteanu a revenit în prim-planul politicii în anul 2000, când a fost propus candidat la preşedinţie din partea PNR, partid condus de Virgil Măgureanu, fostul director al SRI. Până la urmă, Munteanu n-a mai intrat în cursa prezidenţială. Iată cum explica Munteanu acel episod.

 • Între Servicii, Primăria Capitalei şi Căpitan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Între Servicii, Primăria Capitalei şi Căpitan

  Astăzi a fost făcută publică decizia Curţii Europene a Drepturilor Omului împotriva României în care al nostru stat a fost declarat complice indirect la infracţiuni motivate de ură şi pus să plătească. CEDO l-a sancţionat pentru modul ruşinos în care a investigat şi clasat un caz de agresiune îndreptat împotriva a şase tineri în vara anului 2006, la finele Marşului Diversităţii din Bucureşti.

 • Liberalii, împărţiţi după desemnarea lui Marian Munteanu. Buşoi: PNL face ceea ce aşteaptă bucureştenii; Paleologu: PNL se află într-o totală derivă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liberalii, împărţiţi după desemnarea lui Marian Munteanu. Buşoi: PNL face ceea ce aşteaptă bucureştenii; Paleologu: PNL se află într-o totală derivă

  Anunţul că PNL va susţine candidatura lui Marian Munteanu pentru Primăria Capitalei a stârnit reacţii diferite din partea liberalilor din planul doi. Europarlamentarul Cristian Buşoi anunţă că îl va susţine pe liderul studenţilor din 1990, în timp ce deputatul Teodor Paleologu spune: „această desemnare este o piramidală imbecilitate, semn că partidul se află într-o totală derivă morală, politică, ideologică”.

 • România, te salvăm!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, te salvăm!

  Fiecare neam îşi merită salvatorii. Sau mă rog, pe cei care se erijează în postura aceasta. Aşa aş glăsui dacă aş crede în noţiunea de „neam” aşa cum crede unul dintre „salvatori”.