Stiri despre marian dusan

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Agenţia Română de Antreprenoriat, un proiect care le va da tinerilor 20.000 de euro pentru a se lansa în afaceri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agenţia Română de Antreprenoriat, un proiect care le va da tinerilor 20.000 de euro pentru a se lansa în afaceri

  Iniţiatorii programului „Start-up România“, care îşi propun să-i sprijine cu idei, cu bani şi cu relaţii pe tinerii antreprenori, anunţă că, pentru a putea deveni funcţional proiectul, va trebui să creăm o agenţie guvernamentală pentru antreprenoriat. Statul român ar oferi câte 20.000 de euro pentru şase luni tinerilor antreprenori, pentru a aceştia să-şi dezvolte ideile de afaceri.

 • Top FP România/2012. Categoria: Economie & Afaceri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top FP România/2012. Categoria: Economie & Afaceri

  Dacă reverenţele listei FP Global Thinkers merg spre personalităţi din toată lumea, ediţia locală adaugă, pentru al doilea an, o listă cu peste 100 de nume din România care pot mişca lucruri cu puterea ideilor – sau a exemplului. Acordăm o atenţie specială minţilor şi faptelor autohtone cu deschidere internaţională. În cazul unora remarcăm întreaga activitate de până acum.

 • Marian Duşan a preluat conducerea publicaţiilor Evenimentul zilei şi Capital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marian Duşan a preluat conducerea publicaţiilor Evenimentul zilei şi Capital

  Marian Duşan a fost numit director general al societăţii Editura Evenimentul şi Capital SRL, care editează cotidianul Evenimentul zilei şi săptămânalul Capital, acesta declarând luni, pentru Mediafax, că a fost numit în această funcţie de Dan Andronic, acţionarul companiei.

 • ANALIZĂ Când transparenţa e tratată cu opacitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANALIZĂ Când transparenţa e tratată cu opacitate

  Guvernul USL, condus de premierul Victor Ponta, a inclus într-un proiect de ordonanţă de urgenţă o măsură prin care a decis să majoreze pragul de la care instituţiile statului pot achiziţiona produse, lucrări sau servicii fără licitaţie. De la 15.000 euro la 30.000 euro. Motivul invocat este „flexibilizarea si transparentizarea“ procedurii de achiziţie. Sincer, mi se pare fenomenal.

 • ANALIZĂ: Credeţi că nu veţi fi afectat de criza politică?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANALIZĂ: Credeţi că nu veţi fi afectat de criza politică?

  „Atunci când o majoritate (chiar şi legitimă) aflată la putere începe să atace instituţiile statului, începe să împingă la extrem şi să încalce legile în vigoare, rezultatul invariabil va fi o scădere economică mergând mână-n mână cu o izolare pe plan extern“, arată Marian Duşan, preşedintele grupului de reflecţie Romanian Business Accelerator, într-o analiză pentru „Adevărul“.

Modifică Setările