Stiri despre maria magdalena grigore

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • EXCLUSIV Cine sunt politrucii ALDE care nu se dau duşi de la guvernare. Tăriceanu, părăsit de doamnele de încredere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Cine sunt politrucii ALDE care nu se dau duşi de la guvernare. Tăriceanu, părăsit de doamnele de încredere

  Maria Magdalena Grigore, secretar de stat în MAE, Bogdan Mosii, sectretar general adjunct tot la Externe, Nicolae Nasta, secretar de stat în MApN şi Andreea Lambru, secretar general adjunct al Guvernului, nu vor să plece de la Putere, chiar dacă ALDE, partidul care le-a oferit funcţii, a ieşit de la guvernare, susţin surse politice pentru „Adevărul“. Nici primarii ALDE nu vor să divorţeze de PSD pentru a nu rupe majorităţile pe plan local.

 • Fulminanta ascensiune a Mariei Magdalena Grigore, noul secretar de stat din MAE. Ce rol a jucat Tăriceanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fulminanta ascensiune a Mariei Magdalena Grigore, noul secretar de stat din MAE. Ce rol a jucat Tăriceanu

  Maria Magdalena Grigore, supranumită şi „blonda de la Transporturi”, a fost numită joi secretar de stat în Ministerul de Externe. Cunoscută ca fiind o protejată a lui Călin Popescu Tăriceanu şi membru in Consiliul de Administraţie al Tarom încă de când era doar studentă, Maria Magdalena  Grigore a fost numită, în 2017, de premierul Grindeanu secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Iar de la Transporturi la diplomaţie n-a fost decât un pas

 • Acuzaţii de fals în cazul „demisiei“ unui secretar de stat. Controversă legală în Cabinetul Cioloş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acuzaţii de fals în cazul „demisiei“ unui secretar de stat. Controversă legală în Cabinetul Cioloş

  Stratagema ministrului Transporturilor: Demiterea unui secretar de stat prezentată ca o demisie la cerere „fantomă“. Maria Magdalena Grigore, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a fost eliberată din funcţie în urma unei cereri de demitere transmisă premierului Dacian Cioloş de către ministrul de resort, Dan Costescu, însă decizia a fost publicată în Monitorul Oficial ca fiind luată în baza unei demisii (eliberare la cerere).

Modifică Setările