Stiri despre maria callas

  22 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un bărbat ca Radu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un bărbat ca Radu

  Pe 25 iunie, Victoria Cociaş a jucat  din nou în marele succes de pe scena Teatrului Nottara şi de pe scenele lumii, "Maria Callas – La Divina", pe care Radu Gabrea l-a gândit pentru ea în 1997, plecând de la premiatul text al americanului Terrence McNally.

 • Callas 90
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Callas 90

  Acest articol a fost scris acum doi ani şi publicat pe blogul „Despre Opera”, cu ocazia aniversării zilei de naştere a Mariei Callas (2 Decembrie 1923).

 • Politică şi delicateţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politică şi delicateţe

  GRAŢIE Un moment astral din viaţa prinţesei Grace de Monaco este surprins comprehensiv de regizorul francez Olivier Dahan în filmul omonim, cu australianca Nicole Kidman în rolul titular.

 • Legende: Maria Callas & Aristotel Onassis, povestea unei mari iubiri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legende: Maria Callas & Aristotel Onassis, povestea unei mari iubiri

  Era o iubire ca un joc sfâşietor al nervilor, din care artista nu s-a putut sustrage. Şi a mers până la capăt. Pentru Ari, căsătoria cu Jackie se dovedise oricum ne­satisfăcătoare. Clanul Kennedy nu mai avea aceeaşi in­fluenţă pe care el o sperase. Acum era la putere Nixon. Iar Jacqueline era departe de-a fi modelul lui de soţie.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Maria Callas - La Divina", cu Victoria Cociaş, a deschis Zilele Teatrului Nottara

  „Zilele Teatrului de / PE Bulevard”, care se desfăşoară în perioada 9-16 decembrie la Teatrul Nottara, au fost deschise duminică, 9 decembrie, cu spectacolul "Maria Callas - La Divina", în regia lui Radu Gabrea, după opera "Master Class" a lui Terrence Mc Nally. Evenimentul a fost urmat de celebrarea actriţei principale din spectacol, Victoria Cociaş, care a împlinit anul acesta 55 de ani.

 • GALERIE FOTO O fotografie cu Maria Callas a convins-o să devină actriţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO O fotografie cu Maria Callas a convins-o să devină actriţă

  Carla Teaha (27 de ani) a studiat jurnalismul, dar a ştiut că vrea să devină actriţă când a văzut o fotografie cu Maria Callas. Astăzi e directorul executiv al Festivalului de Teatru Undercloud din Bucureşti, promovează teatrul independent şi joacă în piesa „Maitreyi", la Teatrul Bulandra.

 • VIDEO Angela Gheorghiu lansează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Angela Gheorghiu lansează "Homage to Maria Callas"

  Soprana română Angela Gheorghiu va lansa, pe 7 noiembrie, „Homage to Maria Callas“ („Omagiu pentru Maria Callas“), o colecţie de arii din creaţii foarte cunoscute, inspirată de cariera şi înregistrările Mariei Callas, considerată una dintre cele mai mari cântăreţe de operă din secolul al XX-lea.

 • DISEARĂ Final de stagiune la Filarmonica Piteşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DISEARĂ Final de stagiune la Filarmonica Piteşti

  Filarmonica Piteşti încheie stagiunea 2010-2011 cu un omagiu adus celebrei soprane Maria Callas. Concertul începe la ora 19:00, iar din program fac parte arii aparţinând unor muzicieni celebri.

 • O interpretare legendară a sopranei Maria Callas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O interpretare legendară a sopranei Maria Callas

  VINERI, 5 NOIEMBRIE Opera „Lucia di Lammermoor“, de Gaetano Donizetti, va fi distribuită săptămâna viitoare împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 19,99 lei, în colecţia „Mari spectacole de operă“. Pachetul conţine un CD, un DVD şi o carte de 64 de pagini. Pe CD este o înregistrare din 1953, cu Maria Callas.

 • „La Traviata“ cu Maria Callas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „La Traviata“ cu Maria Callas

  Mâine, 24 septembrie Colecţia „Mari spectacole de operă“ vă oferă „La Traviata“ de Verdi. Fiecare  număr al colecţiei conţine un album cartonat, un CD şi un DVD, toate la preţul de 19,99 lei.

 • Ai Traviata vineri!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ai Traviata vineri!

  Colecţia „Mari spectacole de operă“ continuă cu o capodoperă semnată de popularul compozitor italian Giuseppe Verdi. Fiecare număr al colecţiei cuprinde un album cartonat, un CD şi un DVD, la preţul total de 19,99 lei. Pe CD-ul de vineri poate fi admirată vocea inegalabilei Maria Callas.

 • „Adevărul“ vă aduce „La Traviata“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Adevărul“ vă aduce „La Traviata“

  Creaţia lui Giuseppe Verdi, cel de-al doilea titlu din colecţia „Mari spectacole de operă“, va fi distribuită vineri. Pachetul „La Traviata“ conţine un album, un CD şi un DVD. În înregistrarea de pe CD o veţi putea asculta pe Maria Callas, preţul pachetului fiind de 19,99 lei.

Modifică Setările