Stiri despre margarit

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Ce bine e”, noua melodie lansată de un consilier judeţean din Buzău VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Ce bine e”, noua melodie lansată de un consilier judeţean din Buzău VIDEO

  A ajuns consilier judeţean, însă noua ocupaţie nu l-a separat de pasiunea pentru muzică. Georgian Mărgărit, fiul primarului din Boldu, a lansat marţi o piesă ca a strâns deja zeci de mii de vizualizări. Georgian a devenit cunoscut după ce, în 2016, melodia sa „I’m Coming Home” s-a clasat pe locul doi la Eurovision România.

 • VIDEO Fiu de primar, semifinalist la Eurovision România 2016. Georgian Mărgărit concurează cu melodia „I’m coming home“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Fiu de primar, semifinalist la Eurovision România 2016. Georgian Mărgărit concurează cu melodia „I’m coming home“

  Georgian Mărgărit, fiul primarului din comuna buzoiană Boldu, Marian Mărgărit, participă în semifinala Eurovision România 2016 cu o melodie cotată cu mari şanse să câştige. Piesa cântată de Vanotek, The Code şi Georgian se intitulează „I’m coming home”. Ea va fi jurizată duminică, 6 martie. Vedete precum Corina, Alexandra Ungureanu, Delia şi Antonia, şi-au afirmat deja susţinerea pentru melodia interpretată de buzoian.

 • Încă trei ani de puşcărie, pentru procurorul George Mărgărit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Încă trei ani de puşcărie, pentru procurorul George Mărgărit

  Fostul procuror DIICOT George Mărgărit, cel care a cheltuit la jocurile de noroc banii destinaţi unui flagrant, a mai primit trei ani de închisoare pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi sustragere sau distrugere de înscrisuri într-un alt dosar.

 • Jocurile de noroc l-au distrus. Pentru că a mizat cu bani din bugetul DIICOT, un fost procuror buzoian a fost condamnat la închisoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jocurile de noroc l-au distrus. Pentru că a mizat cu bani din bugetul DIICOT, un fost procuror buzoian a fost condamnat la închisoare

  Fostul procuror DIICOT Buzău, George Mărgărit, care a jucat la jocuri de noroc banii ridicaţi la percheziţii, a fost condamnat definitiv la 3 ani şi jumătate de închisoare. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins apelul formulat de fostul procuror, împotriva pedepsei decise de prima instanţă în acest proces. Magistraţii l-au obligat totodată să restituie toate sumele confiscate şi apoi pierdute la jocurile de noroc.

 • Procurorul cartofor, George Mărgărit, eliberat de Curtea de Apel pentru a se trata de
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Procurorul cartofor, George Mărgărit, eliberat de Curtea de Apel pentru a se trata de "boala" jocurilor de noroc

  Fostul procuror DIICOT George Mărgărit a fost lăsat în libertate de Curtea de Apel Bucureşti, pe motiv că "dependenţa de jocuri duce la pierderea logicii" şi că "o persoană care perseverează timp de cinci-şase ani în jocuri de noroc trebuie mai degrabă ajutată". Mărgărit le-a spus, marţi, judecătorilor că studiile de specialitate arată că jocurile de noroc nu sunt un viciu, ci o “boală” şi le-a dovedit că se tratează.

 • DNA anchetează cazul procurorului DIICOT care a pierdut banii instituţiei la poker
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DNA anchetează cazul procurorului DIICOT care a pierdut banii instituţiei la poker

  Direcţia Naţională Anticorupţie a demarat o anchetă asupra procurorul buzoian, George Mărgărit, acuzat că a jucat la poker 100.000 de euro, bani destinaţi unor operaţiuni de flagrant sau indisponibilizaţi în cadrul unor anchete.DNA a preluat dosarul de la DIICOT, considerând că este anormal ca un procuror să piardă banii de flagrant într-un asemenea mod, suma nefiind recuperată nici până acum.

 • Un procuror din Buzău este anchetat după ce a pierdut banii de flagrant de la DIICOT, la poker
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un procuror din Buzău este anchetat după ce a pierdut banii de flagrant de la DIICOT, la poker

  Un procuror din Buzău este cercetat de Parchetul General pentru că nu poate justifica lipsa a 100.000 de euro din fondurile DIICOT. Din cercetări reiese că George Mărgărit, ieşit recent din structura DIICOT, din cauza acestui scandal, ar fi jucat banii la jocuri de noroc, respectiv poker online. Suspiciunile colegilor au început din momentul în care procurorul Mărgărit tot tergiversa returnarea unor bani folosiţi la organizarea unui flagrant.

 • INTERVIU Polonia nu a acceptat rolul de membru al UE, de mâna a doua, şi nici şantajul Rusiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Polonia nu a acceptat rolul de membru al UE, de mâna a doua, şi nici şantajul Rusiei

  Fiind - cu ani în urmă - în drum spre SUA, cu un avion militar de transport, am aterizat pe un aerodrom din Polonia, unde s-au îmbarcat camarazii noştri, paraşutişti polonezi, înalţi, voinici, tăcuţi, cu berete roşii. Impuneau respect. Despre starea de azi, a forţelor armate poloneze, un bombardament informaţional de ultimă oră este util. Ca element de comparaţie, cu cele autohtone. Interlocutorul fiind un ex-diplomat militar român.

Modifică Setările