Stiri despre marea resetare

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dincolo de nenumăratele perdele de fum, este gata scenariul
schimbării de ciclu global
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dincolo de nenumăratele perdele de fum, este gata scenariul schimbării de ciclu global

  Miza, aceeaşi de la începutul civilizaţiei umane, este asigurarea cu orice preţ a supremaţiei. Dar arareori mizele, încă de la începutul jocului, se ştiu a fi uriaşe şi, tocmai din această cauză, dacă într-adevăr se vor împlini în scenariul maximal proiectat şi, ca urmare, vor putea provoca o schimbare de ciclu civilizaţional.

 • Ce este Marea Resetare a capitalismului, teoria conspiraţiei-manifest asociată programului economic promis de Joe Biden
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce este Marea Resetare a capitalismului, teoria conspiraţiei-manifest asociată programului economic promis de Joe Biden

  „Marea Resetare”, o teorie a conspiraţiei care a prins contur după Forumul Economic de la Davos, a devenit asociată sloganului lui Joe Biden „reconstruieşte mai bine” şi se referă la un complot al elitelor globale de a distruge capitalismul şi înrobi omenirea. Instrumentul ei e pandemia de COVID-19, doar un pretext pentru o schimbare radicală a societăţii.

 • Noua Ordine Mondială prin... Marea Resetare?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noua Ordine Mondială prin... Marea Resetare?

  Statele Unite şi Uniunea Europeană „trebuie să stea împreună pentru a face faţă marilor provocări din timpul nostru”, a spus Merkel. Însăşi ideea lumii occidentale se destramă şi trebuie reconstruită... Nu ne aşteptăm ca preşedintele Biden să facă minuni. Dar vrem să profităm la maximum de acest nou capitol a spus Borrell. Administraţie Biden încearcă să se întoarcă la pactele multilaterale.

Modifică Setările