Stiri despre marca

  146 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dacia, printre cele mai populare branduri de pe internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacia, printre cele mai populare branduri de pe internet

  Potrivit studiului “Online Leading Brands 2012” realizat de Evensys în colaborare cu Gemius, în topul celor mai prezente branduri pe internet se află Dacia, alături de Borsec, eMag, BCR şi Ursus.

 • Poliţia Animalelor, interzisă de judecători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţia Animalelor, interzisă de judecători

  Tribunalul Bucureşti a interzis, în urmă cu două zile, ca ONG-ul condus de Emilian Prodan să mai folosească marca „Poliţia Animalelor" înregistrată la OSIM la 4 martie 2010. Decizia este cu recurs, însă se pune în aplicare de îndată.

 • Cerere de anulare a mărcii „Ceauşescu“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cerere de anulare a mărcii „Ceauşescu“

  Teatrul Odeon a solicitat, ieri, judecătorilor anularea mărcii „Ceauşescu", înregistrată pe numele lui Valentin Ceauşescu şi al lui Mircea Oprean, fostul soţ al Zoiei Ceauşescu.

 • Criza îi împinge pe dealeri de la o marcă la alta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criza îi împinge pe dealeri de la o marcă la alta

  Ieri, pe telefoanele redactorilor din presa auto a venit un SMS care anunţa un scandal între grupul Ţiriac şi Ford. Mai exact, faptul că Ţiriac ar renunţa la marca Ford din cauza „condiţiilor comerciale nasoale". Dincolo de veridicitatea acestei informaţii, care nu a fost confirmată de niciuna dintre părţile implicate, mesajul confirmă dramatismul din piaţa auto din ultimul an.

 • Marca anunţă: Contador nu va fi suspendat!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marca anunţă: Contador nu va fi suspendat!

  Potrivit site-ului cotidianului Marca, Alberto Contador a fost declarat nevinovat de Federaţia Spaniolă de Ciclism. Câştigătorul ediţiei 2010 a Turului Franţei fusese găsit pozitiv (clenbuterol) la un test antidoping efectuat atunci.

 • Parfumuri în memoria lui Michael Jackson
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parfumuri în memoria lui Michael Jackson

  „Jackson’s Tribute“ (pentru bărbaţi) şi „Jackson’s Legend“ (pentru femei) sunt cele două parfumuri care vor fi lansate la Las Vegas, la 7 martie, în amintirea inegalabilului Michael Jackson.

 • Cel mai citit cotidian din Spania l-a remarcat pe antrenorul Cosmin Contra
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai citit cotidian din Spania l-a remarcat pe antrenorul Cosmin Contra

  Succesul tânărului antrenor de la Poli Timişoara nu a trecut neobservat în Spania, ţara unde a jucat cel mai mult. Jurnaliştii prestigiosului cotidian sportiv „Marca” au vorbit cu „Guriţă”, iar articolul rezultat îl prezintă pe timişorean în termeni elogioşi.

 • „Crizantema de Aur” merge mai departe, chiar dacă s-a pierdut brandul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Crizantema de Aur” merge mai departe, chiar dacă s-a pierdut brandul

  Autorităţile locale se judecă cu o asociaţie din Bucureşti pentru redobândirea dreptului de a utiliza această denumire.Primăria Târgovişte şi Consiliul Judeţean au pierdut procesul pe fond, însă au declarat recurs şi speră să revoce înregistrarea de la OSIM.

 • Război mediatic în Spania între Guardiola și directorul Marca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Război mediatic în Spania între Guardiola și directorul Marca

  Circul mediatic nu este o caracteristică exclusivă a Ligii lui Mitică. Se întâmplă și la case mai mari. Eduardo Inda, directorul cotidianului sportiv, a fost acuzat de antrenorul Barcelonei ca fiind responsabil de accidentarea lui Messi, din partida cu Atletico Madrid, de duminica trecută.

 • Nicolae Dobrin a ajuns nume de vin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nicolae Dobrin a ajuns nume de vin

  O sticlă de vin „Prinţul din Trivale“, care se va lansa pe piaţă peste trei săptămâni, va costa între 10 şi 20 de euro. O firmă spaniolă va scoate pe piaţă, imediat după Paşte, vinul „Prinţul din Trivale“, dedicat celui mai mare fotbalist român din toate timpurile, dorit în anii ’70 şi de Real Madrid.

 • Cioacă:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cioacă: "Prefer să nu comentez"

  Poliţistul Cristian Cioacă a aflat abia astăzi, de la ziariştii Adevărul de Seară, că tizul său de la Piatra Neamţ, Petru Cioacă, solicită şi el dreptul exclusiv în România asupra numelui „Elodia".

 • Război pe brandul Elodia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Război pe brandul Elodia

  Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) a primit până acum trei cereri de adjudecare a brandului Elodia dar nu a aprobat niciuna. Prima dintre ele aparţine unei firme din Bucureşti, cea de-a doua a venit din partea lui Cristian Cioacă, soţul avocatei dispărute iar ultima cerere a fost depusă tot de un Cioacă, patronul unui SRL din Piatra Neamţ.

 • Doi Cioacă râvnesc la brandul „Elodia“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi Cioacă râvnesc la brandul „Elodia“

  Cristian Cioacă şi Petru Cioacă au cerut să înregistreze, la OSIM, brandul „Elodia”. Primul, fostul soţ al avocatei Elodia Ghinescu, a eşuat. Al doilea aşteaptă răspunsul. Un afacerist din Piatra Neamţ, Petru Cioacă, a depus la OSIM o cerere de înregistrare a mărcii „Elodia“, după ce o cerere similară i-a fost respinsă fostului soţ al avocatei dispărute, Cristian Cioacă.

 • Marca „Ceauşescu“, şanse slabe în Justiţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marca „Ceauşescu“, şanse slabe în Justiţie

  Valentin Ceauşescu are şanse minime să câştige în instanţă procesul pe care l-a intentat Teatrului Odeon cu scopul de a opri reprezentaţiile spectacolului „Ultimele ore ale lui Ceauşescu".

 • „Toni Tecuceanu“, marcă înregistrată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Toni Tecuceanu“, marcă înregistrată

  La zece zile după moartea actorrului, la 5 ianuarie, Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci a primit o cerere de înregistrare pentru marca verbală „Toni Tecuceanu“.

 • „Ceauşescu“ a costat 2.300 €
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Ceauşescu“ a costat 2.300 €

  Marca „Ceauşescu” este înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) cu numărul 087503. Marca a fost înregistrată de fiul cel mare al fostului dictator Nicolae Ceauşescu, Valentin Ceauşescu, şi de Mircea Oprean, fostul soţ al Zoiei Ceauşescu.

Modifică Setările