Stiri despre maramures

  3638 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Iepuraş“ pentru primarul Anghel: o lună de libertate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Iepuraş“ pentru primarul Anghel: o lună de libertate

  Fost primar al municipiului Baia Mare, Cristian Anghel a fost eliberat. Tribunalul Maramureş a decis, ieri, amânarea cu 30 de zile a executării pedepsei de doi ani şi şase luni de închisoare cu executare la care fusese condamnat pentru corupţie de către judecătorii Curţii de Apel Cluj.

 • Ioan Tătăran vinde clujenilor horincă şi silvoiţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ioan Tătăran vinde clujenilor horincă şi silvoiţă

  Băimăreanul organizează la Cluj, de două ori pe lună, un târg cu produse tradiţionale maramureşene. Ioan Tătăran i-a făcut pe mulţi clujeni să devină dependenţi de silvoiţă, cârnaţi de casă afumaţi şi horincă.

 • Nasturii honvezilor şi grofilor, expuşi în Maramureş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nasturii honvezilor şi grofilor, expuşi în Maramureş

  Nasturii de la Muzeul de Istorie din Cluj vor fi „vedetele“  expoziţiei „Joc cu nasturi” de la Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie din Baia Mare. Aproximativ 50 de nasturi, piese de muzeu datând din Evul Mediu, până în prezent, vor putea fi văzuţi la Baia Mare, într-o expoziţie inedită.

 • Maramureş, locul unde oamenii au oprit timpul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maramureş, locul unde oamenii au oprit timpul

  Obiceiuri moştenite din tată în fiu, bătrâni primitori şi îndeletniciri vechi - iată ce puteţi descoperi în satele vechi din Maramureş. Merită să petreceţi câteva zile în aceste locuri peste care secolul XXI nu a apucat să-şi lase amprenta!

 • Amu’ vor versuri de criză pe cruce
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amu’ vor versuri de criză pe cruce

  În Cimitirul Vesel apar epitafuri care fac referire la recesiune. Plini de umor, bătrânii din Săpânţa, Maramureş, îşi comandă cruci pe care să fie sculptate greutăţile îndurate, mai ales în ultima perioadă.

 • Colind în Maramureş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Colind în Maramureş

  Mai mulţi copii în costume populare i-au urat gazdei cele bune pentru noul an şi se pregătesc să primească nuci, covrigi şi pite.

 • VIDEO Colinde cu Ştefan Hruşcă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Colinde cu Ştefan Hruşcă

  Artistul susţine la acest sfârşit de an cel mai amplu turneu al său. Ştefan Hruşcă (52 de ani) va aduce ma­gia colindelor din Maramureş în specta­colul pe care îl va susţine mâine-seară, la Sala Polivalentă.

 • Consiliul Concurenţei a intrat în pâine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Consiliul Concurenţei a intrat în pâine

  Un număr de 48 de firme din domeniul panificaţiei din judeţele Vrancea şi Maramureş au fost amendate pentru constituirea de carteluri pe piaţa pâinii.

Modifică Setările