Stiri despre manuale vechi

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alba-neagra cu manualele şcolare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba-neagra cu manualele şcolare

  Copiii din clasele I şi a II-a vor rămâne cel mai probabil anul acesta tot cu vechile manuale, susţin editorii, după ce şi ultimele rezultate ale licitaţiei anunţate de Ministerul Educaţiei au fost contestate. Mai mult, şi vechile manuale vin cu întârziere, mai spun ei. Oficialii nu au precizat o dată la care noile cărţi vor ajunge pe băncile celor mici.

 • Noile manuale pentru micii şcolari, amânate din nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noile manuale pentru micii şcolari, amânate din nou

  Copiii din clasele I şi a II-a vor rămâne anul acesta tot cu vechile manuale, cel mai probabil, susţin reprezentanţii Federaţiei Editorilor din România (FER), după ce şi ultimele rezultate ale licitaţiei anunţate de Ministerul Educaţiei au fost contestate de o serie de edituri nemulţumite.

 • Ministrul Educaţiei a decis ca micii şcolari să înveţe tot de pe manuale vechi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministrul Educaţiei a decis ca micii şcolari să înveţe tot de pe manuale vechi

  La solicitarea primului-ministru Victor Ponta ca elevii claselor I şi a II-a să aibă cât mai repede manuale la dispoziţie, ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, a decis joi să extindă perioada de utilizare a manualelor vechi pentru clasa I, până la finalizarea licitaţiei privind manualele digitale. Premierul a spus că se va rezolva şi problema noilor manuale, dar a recunoscut că Educaţia este unul dintre portofoliile care îl nemulţumesc.

Modifică Setările