Stiri despre mangalia

  467 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Turneu de fotbal pe plaja din Mangalia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turneu de fotbal pe plaja din Mangalia

  Începând de joi, 17 iunie, şi până duminică, 20 iunie, între orele 9.00 şi 13.30, pe plaja Laguna din Mangalia va avea loc turneul de fotbal pe plajă „ExtraVacanţa“. Turneul va aduna la start foste şi actuale glorii ale fotbalului românesc.

 • Cros verde la Mangalia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cros verde la Mangalia

  Plaja Laguna din Mangalia a găzduit ieri Crosul Verde - competiţie organizată de autorităţile locale pentru a marca Ziua Internaţională a Mediului.

 • Percheziţii la Mangalia, în cartierul Colonişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Percheziţii la Mangalia, în cartierul Colonişti

  Zeci de jandarmi şi poliţişti au descins în această dimineaţă, la ora 6.00, în cartierul Colonişti din Mangalia, în căutatea mai multor persoane de etnie romă implicate într-o reglare de conturi.

 • UPDATE / Jafuri armate la o sală de jocuri mecanice şi la o benzinărie Rompetrol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE / Jafuri armate la o sală de jocuri mecanice şi la o benzinărie Rompetrol

  Doi indivizi care aveau feţele acoperite l-au ameninţat cu un pistol, azi-noapte, pe casierul unei săli de jocuri mecanice din Mangalia şi i-au luat din casă 9.900 de lei. Jaful a durat 30 de secunde. Un alt jaf s-a produs în Lazu, la o benzinărie Rompetrol. Casierul a fost ameninţat cu un pistol de jucărie, iar apoi i-au fost luaţi din casă 500 de lei.

 • Constanţa: S-a spânzurat de 1 Mai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: S-a spânzurat de 1 Mai

  Un bărbat de 50 de ani din Mangalia a fost găsit atârnând într-un ştreang metalic improvizat, iar un altul a fost găsit mort pe stradă.

 • Constanţa: Marşul muncitoresc a deschis sezonul estival GALERIE FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Marşul muncitoresc a deschis sezonul estival GALERIE FOTO

  În Portul Turistic Mangalia s-a tăiat simbolic o panglică de inaugurare. O paradă a chelnerilor, ospătarilor şi bucătarilor din unităţile hoteliere de pe litoral a început dimineaţă la Mangalia. Un autobuz supraetajat,  câţiva mitociclişti, în frunte cu maşina salvamarilor au defilat prin sudul litoralului.

 • 1 Mai între munte şi mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  1 Mai între munte şi mare

  Tinerii au plecat de ieri în minivacanţa de 1 Mai către litoral, unde deja se face plajă, sau către pârtii, unde încă se mai poate schia. Cei care rămân acasă spun că vor petrece „muncitoreşte“, la picnic. Trenurile pe ruta Bucureşti-Mangalia au fost suplimentate, dar chiar şi aşa sute de petrecăreţi s-au călcat ieri în picioare pentru a prinde un loc.

 • Profesorii în halate albe de la Spitalul din Mangalia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesorii în halate albe de la Spitalul din Mangalia

  În fiecare zi 12 dascăli vin la spital pentru a se îngriji de educaţia micilor pacienţi. Copiii internaţi pentru recuperări sau tratamente de lungă durată la Spitalul Municipal din Mangalia au posibilitatea să-şi continue studiile de pe patul de spital.

 • Festival de salsa și Iris în Vamă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festival de salsa și Iris în Vamă

  La Mangalia se va dansa salsa și merengue cu Mandinga, iar în Vamă cei de la Iris vor încinge atmosfera pentru rockerii nostalgici. 

 • Constanţa: Prinsă la furat de trei ori în două zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Prinsă la furat de trei ori în două zile

  O femeie în vârstă de 39 de ani din Mangalia a fost prinsă la furat de trei doi în doar două zile. Daniela Cristina Mareş opera simplu: intra în magazin, se dădea interesată de un produs, îşi alegea ţinta şi într-un moment de neatenţie, victima rămânea fără portofel.

 • Constanţa: S-au distrat trăgând focuri de armă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: S-au distrat trăgând focuri de armă

  Locuitorii unui cartier din Mangalia au tras o spaimă soră cu moartea, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce au fost treziţi din somn cu focuri de armă. Oamenii au sunat alarmaţi la 112.

 • Minoră folosită pentru prostituţie contra masă şi casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minoră folosită pentru prostituţie contra masă şi casă

  O adolescentă fugită din Centrul de Primire „Gheorghe Hagi“ a intrat în mâinile unui proxenet care a exploata-o contra masă, casă şi o brumă de bani. Cazul său a intrat în atenţia poliţiştilor din Mangalia.

 • Constanţa: Proiect pentru şoseaua ocolitoare a Mangaliei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Proiect pentru şoseaua ocolitoare a Mangaliei

  Proiectul prevede ca drumul să aibă o lungime totală de 8 kilometri şi două benzi de circulaţie, cu o platformă de 10 metri. Dezabaterea publică privind şoseaua ocolitoare a avut loc ieri după-amiază.

 • Constanţa: „M-a sunat ginecologul să-mi spună să vin să-mi iau soţia moartă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: „M-a sunat ginecologul să-mi spună să vin să-mi iau soţia moartă“

  O femeie de 41 de ani a murit în timpul unui chiuretaj la un cabinet particular din Mangalia, chiar de Ziua Femeii. Melec Curthula s-a dus la ginecologul Emilia Borzea pentru o întrerupere banală de sarcină, seara, pe 8 martie, dar intervenţia i-a fost fatală. Soţul femeii decedate este hotărât să sesizeze Colegiul Medicilor.

Modifică Setările