Stiri despre mandrie si beton

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Proiectul fotografic „Mândrie şi beton“ a ajuns la tipar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiectul fotografic „Mândrie şi beton“ a ajuns la tipar

  Lansarea albumului foto documentar „Mândrie şi beton“, semnat de Petruţ Călinescu, are loc miercuri, pe 23 octombrie, la Clubul Muzeului Ţăranului Român. Proiectul, care înfăţişează transformările petrecute în satele nordice ale României în urma plecării oamenilor la muncă în străinătate, a fost tipărit cu sprijinul a 260 de cititori care au crezut în această iniţiativă şi au cumpărat albumul în avans.

 • Proiectul fotografic „Mândrie şi beton“ are şanse să devină prima carte de fotografie susţinută integral de cititori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiectul fotografic „Mândrie şi beton“ are şanse să devină prima carte de fotografie susţinută integral de cititori

  Fotoreportajul şi web-documentarul „Mândrie şi beton“, care ilustrează viaţa sătenilor din nordul ţării, va căpăta materialitate. După ce a fost expus pe site-ul cu acelaşi nume, Petruţ Călinescu, iniţiatorul şi realizatorul proiectului, vrea să lanseze o variantă tipărită a sa şi să-l concretizeze sub forma unui album.

 • Mândria betonului din satele româneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mândria betonului din satele româneşti

  Fotograful Petruţ Călinescu şi etnologul Ioana Hodoiu au adunat timp de doi ani mărturii ale sătenilor din Satu Mare şi Bucovina, munca lor concretizându-se într-o expoziţie de fotografie şi în primul web-documentar românesc, care poate fi accesat pe site-ul www.mandriesibeton.ro.